The Body Buddy - Personal training

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 29


Lifestyle coaching
            &
personal training

 

De Buddy Formule Lifestyle Pakket:
1 x per week bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's

De Buddy Formule Lifestyle VIP Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's
1 x per 2 weken online coaching

 

Jij bent een powervrouw! Je bent gedreven en ambitieus. Geen opdracht is je te gek, je pakt alles aan. Je bent een uitblinker in je werk. Jij staat je vrouwtje in een mannenwereld en je carrière is belangrijk voor je.

Maar er is één probleem. Je hebt een gewetensconflict. Jij weet dat werken aan je gezondheid net zo belangrijk is als je carrière, toch lukt het niet om consequent een prioriteit te maken van je voeding en sport. 

Je geniet van je zakelijk succes, maar je weet dat je er nog meer van kan genieten als je de juiste balans hebt tussen je werk, je sociale leven en je gezondheid. Want met een gezonde levensstijl heb je meer energie en focus wat betreft je sociale leven en je kan zakelijk nog harder knallen. Een win-winsituatie. 

Je werktrein dendert maar door en daardoor blijf je het uitstellen. Enerzijds voel je teleurstelling in jezelf: ‘waarom heb ik zoveel discipline in mijn werk, maar niet in mijn gezondheid’ en daarnaast heb je ook een stemmetje dat regelmatig zegt: ‘als de kinderen ouder zijn of als ik het hoogst haalbare in mijn werk heb bereikt, dan ga ik aan mijn gezondheid werken’. 

Jij hebt de kennis in huis en je hebt al veel geprobeerd. Waarom lukt het jou niet om van jezelf een prioriteit te maken? 

Het kan zijn dat je met sport en voeding net zo ambitieus aan de slag gaat als op het werk. Je start direct met vele uren sporten of een dieet dat uit weinig calorieën bestaat. Hierdoor kan je lichaam niet goed meer functioneren, waardoor je het sporten of het dieet niet lang volhoudt en zelfs je prestaties op het werk minder worden. 


Het kan ook zijn dat je net als op het werk hele hoge verwachtingen van jezelf hebt en daardoor een doel hebt gesteld wat niet haalbaar en niet realistisch is. Hierdoor stel je jezelf teleur en stop je er weer mee.
 

Iedereen is verschillend, en jij verdient een plan wat bij jou past om je doelen daadwerkelijk te bereiken.  

Ik ben net zo ambitieus en gedreven als jij. Ik heb in een gedreven mannenwereld gewerkt, ben een aantal jaren geleden uitgeroepen tot beste personal trainer van Nederland en ik heb twee boeken geschreven en uitgegeven. Mijn werk stond bovenaan de ladder en de rest vele treden daaronder. 

Met hulp van een fantastische coach heb ik eindelijk de juiste balans gevonden tussen werk, mijn sociale leven en mijn gezondheid.

En zo is mijn unieke concept: de Buddy Formule ontstaan.


Met mijn formule wil ik zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen in Groningen coachen en trainen om een prioriteit te maken van zichzelf. Want ik weet dat het kan en ik weet hoe heerlijk het voelt.
 

De Buddy Formule bestaat uit:

Buiten trainen

Uniek calorieconcept

Doen

Diepgaande gesprekken met humor

Yndelijk 😉 blijvend resultaat 

Je gaat van: geen tijd voor andere dingen naast je werk, naar: van jezelf een prioriteit maken. En natuurlijk zorg ik ervoor dat we op zo’n efficiënt mogelijke manier met jouw tijd omgaan en daarmee je doelen gaan halen en behouden.


De leukste en effectiefste bootcamp van Groningen
We trainen wekelijks in leuke groepen. Je kan kiezen uit zes verschillende trainingsmomenten op verschillende locaties in Groningen. Ik bied trainingen aan op drie niveaus: no-run, regular en extreme. Elke training is anders, zodat het leuk en uitdagend blijft. We doen aan krachttraining met en zonder attributen, cardio, trx-trainingen, boksen op pads, kettlebell trainingen, etc.

Voeding speciaal op jou afgestemd

Je gaat aan de slag met mijn kookboek met uniek calorieconcept waarbij je zoveel mogelijk volgens je huidige voedingspatroon blijft eten, zodat jij het heel makkelijk vol kan houden. Kies je voor het VIP-pakket dan maak ik voor jou een voedingsschema volledig op maat.

De beste personal training van Groningen 
In de lifestylepakketten is personal training één van de onderdelen. We trainen namelijk 1 x per week samen. Het unieke hieraan is dat we altijd buiten trainen. Je sterke karakter wordt hierdoor nog sterker. Ook is het niet zomaar personal training. Uit het kennismakingsgesprek en de coaching haal ik de kern waar jij aan wilt werken. Ik koppel het gene waar jij aan wilt werken aan de manier waarop je gaat trainen. De trainingen zijn niet alleen om fysiek fitter te worden, maar de trainingen hebben ook mentaal een speciaal resultaat. Als het bij je doel past ben je naast de personal trainingssessies ook welkom bij de bootcamptrainingen.

De meest effectieve coaching van Groningen 
De coaching is het allerbelangrijkste onderdeel van de Buddy Formule. Tijdens de personal training coach ik je met metaforische fitness. Kies je voor het VIP-pakket dan krijg je 1 x per 2 weken extra persoonlijke online coaching via telefoon of Zoom. In beide lifestylepakketten krijg je wekelijks korte (3 min) video’s, waarna jij zelf aan de slag gaat met je comfortbrein, the big five for life, prioriteiten stellen, je kernidentiteit, etc. We bespreken de opdrachten tijdens de trainingen en de online sessies. We zorgen ervoor dat jij daadwerkelijk gaat leven naar wat je weet. Het blijft niet bij dromen en een terugkerend plan in je hoofd. De metaforische fitness, coaching en video's zorgen ervoor dat jij het gaat doen en consequent blijft doen. 

Zoals je kan lezen is het niet zomaar personal training, ik zorg voor een hele complete beleving. Het wordt een zo efficiënt mogelijk avontuur, waarbij ik je zoveel mogelijk ontzorg. Zodat jij nog meer ruimte hebt om een prioriteit te maken van jezelf. Ik ontzorg, maar uiteraard ga jij flink aan de slag. Ik ben heel eerlijk: resultaat komt zeker niet vanzelf. We streven niet naar perfectie, maar naar consistentie, want consequent zijn is de sleutel tot succes.

En jij weet ook: als jij lekker in je vel zit, goed voor jezelf zorgt en straalt, dan ben je een meer ontspannen moeder en partner, je bent nog beter en krachtiger in je werk en je bent gezelliger als vriendin!   

     

Wil jij van jezelf een prioriteit maken? 

Je hebt keuze uit deze pakketten:

De Buddy Formule Lifestyle Pakket:
1 x per week bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's

De Buddy Formule Lifestyle VIP Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's
1 x per 2 weken online coaching


Klik op bovenstaande link en vul je telefoonnummer in voor een korte kennismaking of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Resultaat:

Deze manier van coachen zorgt ervoor dat je een transformatie doormaakt. Je wordt een ander mens die met een fit lichaam krachtig en ontspannen in het leven staat!


Ervaringen

 

Trainen met Esther is grensverleggend en motiverend. Haar werkwijze is geweldig: voor je het weet wil je zelf nog een extra ronde lopen en wat extra oefeningen doen. De mens staat bij haar centraal, en dat maakt het heel prettig om door haar gecoacht te worden en met haar te trainen.

Susanne (31 jaar)


Met Esther haar gedrevenheid bereik ik mijn doelen. Nooit gedacht dat eens per week op zo'n manier sporten zoveel effect heeft. Ze helpt me te doen wat ik wil doen. Op een manier die bij mij past. En t'is ook nog gezellig!

Sarolta (40 jaar)


Met de komst van The Body Buddy - en dus Esther - in mijn leven, is er wezenlijk iets veranderd. Ik haat(te) sporten, maar 1 keer in de week in de vroege ochtend (7.00 - 8.00 uur) staat Esther me met een glimlach op te wachten in het Noorderplantsoen. Ik gaap nog eens wat ;-) en dan gaat de les beginnen. Ik word echt blij van Esther en ben de hele dag met een goed gevoel aan het werk. Ze helpt me enorm met sporten én denken! Ze is mijn trainer, mental coach en psycholoog. Met haar hulp ga ik mijn doelen halen en voor de rest van mijn leven volhouden. Daarvan ben ik, met haar hulp, inmiddels overtuigd! Dus ik zeg: waar wacht je nog op? Lessen bij Esther zijn een cadeautje aan jezelf!

Sandrina (39 jaar)


Als dertiger was ik aardig sportief. Toen ik op mijn veertigste moeder werd van een prachtige zoon, vond ik het heel erg moeilijk om te wennen aan mijn compleet veranderde lichaam. Ik had tijdens de zwangerschap last gehad van bekkeninstabiliteit en beperkte mobiliteit. Dit werkte ook na de bevalling nog door en gecombineerd met de vermoeidheid die het hebben van een baby met zich meebrengt, leidde dit tot best wat gewichtstoename. Hierdoor werd ik mij (te veel) bewust van mijn eigen lichaam en dat had een negatief effect op mijn mentale en lichamelijke gezondheid. Ik wist heel goed dat ik actiever moest worden zodat ik mij beter over mezelf zou voelen, maar ik had gewoon niet de energie en motivatie.

Ik heb van alles geprobeerd, van Youtube workout kanalen, 30 dagen intensieve workouts, diëten tot de nodige fitness apps, maar ik hield dat nooit langer dan een week of twee vol. Na die periode was elk klein excuus (een verkoudheid, een slechte dag op het werk, een huilend kind) voldoende om mijn reptielenbrein het over te laten nemen en die vertelde me dan dat het oké was om te stoppen.

Mijn partner stelde voor om een 1-op-1 aanpak te kiezen met een personal trainer en na wat online zoeken vond ik Esther. Ik heb in het verleden ook personal trainers gehad en hoewel sommigen beter waren dan anderen, hadden ze over het algemeen allemaal dezelfde oefeningen week in, week uit ergens in een sportschool, waar ik hijgend en puffend mijn oefeningen moest doen naast überfitte sportfanaten. Dat was niet bepaald goed voor mijn zelfvertrouwen.

De aanpak van Esther is radicaal anders. Ze nam in het begin echt de tijd om te begrijpen waarom ik een personal trainer wilde, wat mijn uitdagingen zijn, mijn gemoedstoestand, mijn doelen en de redenen hiervoor. Samen hebben we een plan opgesteld voor wat ik wilde bereiken met onze sessies.

Ik train nu ongeveer tien maanden wekelijks met Esther en niet alleen heb ik aardig wat gewicht (9 kilo) verloren en aan kracht en spiermassa gewonnen, maar veel belangrijker nog is dat ik zoveel zelfvertrouwen heb herwonnen!

Esthers positiviteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn erg aanstekelijk en motiverend. Ze inspireert je om meer te bereiken dan je dacht dat je kon en staat altijd klaar met een 'high five, ook al lijkt het ogenschijnlijk een kleine overwinning, binnen of buiten de sessie.

Geen sessie is hetzelfde en ze geeft echt om jou en het bereiken van je doelen. Ze weet er op de één of andere manier altijd voor te zorgen dat je motivatie houdt daar waar je het lijkt te verliezen, het voelt echt alsof ze de 'fitness-reis' samen met je maakt. Esther doet alles met passie, is kundig, heel benaderbaar en gewoon een harstikke leuk mens om tijd mee door te brengen. Ik kijk altijd uit naar elke sessie die we hebben (zelfs in de wind, regen en wanneer we de wall sits doen, bleugh) en dat heb ik nooit eerder gehad.

Ik kan haar sterk aanbevelen voor iedereen die op het gebied van gezondheid en fitness een grote sprong voorwaarts wil maken en extra hulp nodig heeft om deze sprong te maken.

Sarah (43 jaar)

 

Een paar maanden geleden ben ik met Esther gaan trainen omdat ik wel een 'boost' kon gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Hoewel sporten voor mij altijd als uitlaatklep en ontspanning had gediend, was er het afgelopen jaar de klad in gekomen door de werkdruk. Dus tijd voor actie. Mijn ervaringen met Esther zijn heel positief. Als mens is ze heel positief, enthousiast, betrokken, nuchter, grappig en fanatiek. De trainingen zijn heel afwisselend, ze bedenkt altijd weer nieuwe uitdagingen (o.a. op 4 ballen balanceren, boksen, rondje stad met hindernissen). En als ze iets heel pittigs voor je in petto heeft, wrijft ze in haar handen, gaan haar wenkbrauwen op en neer en grinnikt ze genietend. Dan weet je, berg je maar! Ook de mindset oefeningen hebben me goed aan het denken gezet over waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, wat ik eigenlijk wil en hoe ik de eerste stappen daarin kan zetten. Aldoor via haalbare stappen. Qua eten wilde ik hooguit wat tips om minder 'suikerdips' te ervaren, dus geen complete voedingsschema's. Op basis van mijn eetpatroon heeft ze wat eenvoudige handreikingen gedaan, die ik makkelijk kon toepassen en die toch direct effect hadden. Al met al een zeer tevreden klant.

Linda (38 jaar)


Elke maandagavond weer of geen weer, heerlijk buiten sporten met Esther. Het werkt gewoon verslavend, zo verslavend dat ik na 3 maanden gelijk voor een jaar Personal Training bij Esther heb bijgetekend. Geen training gelijk, altijd andere oefeningen op altijd andere plekken: parkje hier, speeltuintje daar, bankje hier, muurtje daar, laat het maar aan de creativiteit van Esther over. Zonder te pushen gaat er een super goede stimulans van haar uit. Coaching door Esther is meer dan alleen maar fysiek trainen met een goed doordacht plan: de fysieke training stemt ze echt af op jou als persoon. Fysiek en mentaal zijn bij haar namelijk op een heel natuurlijke manier onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ik word elke keer weer ontzettend blij van de training en het buiten zijn en kijk telkens weer uit naar de volgende keer.

Anneke (45 jaar)


"Sinds begin dit jaar volg ik personal training bij Esther. Bij haar uitgebreide intake wist ze de goede vragen te stellen en kwamen we samen tot concrete doelen. Esther is een fantastische trainer, met veel kennis en drive om je weer fit te krijgen. Ze weet me goed te motiveren om het maximale eruit te halen. Esther denkt mee met mijn fysio over de voortgang van mijn (heup-) blessure en ze weet altijd hele leuke diverse trainingsschema's te bedenken. Naast sport en gezondheid weet ze ook veel over (gezonde) voeding, wat altijd zorgt voor superinteressante gesprekken tijdens onze trainingen."  

Vera (31 jaar)


De afgelopen 4 maanden heb ik met Esther getraind en ik ben in jaren niet zo blij met mezelf geweest. Esther is altijd gezellig, lief en vooral heel betrokken, waardoor ik me vanaf het begin bij haar op mijn gemak voelde. Na de diagnose M.S. ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn grenzen op te zoeken en onder begeleiding het sporten rustig weer op te bouwen. Esther is hierbij onmisbaar geweest! Ze luistert heel goed en maakt er elke week met veel persoonlijke aandacht een passende en motiverende training van. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Inmiddels ben ik veel fitter en vooral ook mentaal sterker geworden en gaan we gewoon door in de Bootcamp!

Evelien (32 jaar)


Na zo’n 10 á 12 jaar bij een diëtiste en andere dieetoplossingen geprobeerd te hebben maar nog steeds een stabiel te zwaar lichaamsgewicht ben ik begonnen met trainen bij Esther. Nu negen weken verder ben ik inmiddels al 5 kilo kwijt. Helemaal super! De training samen met Esther is heel fijn op mijn mogelijkheden aangepast en met elke week een nieuwe uitdaging in krachtoefeningen. Dit heeft mijn gewicht duidelijk in beweging gekregen richting de goede kant. Esther bedankt! We moeten nog maar even samen verder zo op weg naar een gezond lichaamsgewicht en een goede conditie.

Nynke (45 jaar)


'42 jaar wel een beetje raar, trillend op mijn benen!'
Voor wie nog niet zo oud is... Dit was een songtekst van de Nederpopband Doe Maar. Samen met vriendin besloten dat het roer om moest qua fysieke gesteldheid. Geen excuses meer maar gewoon 1 x in de week onderhanden worden genomen en beter letten op je voeding. Drukke banen, twee kids, te weinig sporten en een prachtig sociaal leven hadden hun sporen achter gelaten. Te weinig conditie, niet echt fit, etc. Gewoon fitter worden was en is het uitgangspunt.

En het roer is om. Elke dinsdag staat ze bij ons voor de deur. Buurmeisje (oppas) erin. Wij eruit. Of we nu willen of niet. Geen keuze. En dat is heerlijk en succesvol. Anderhalf uur gaan we aan de slag. Op maat. Fanatiek, maar passend. Elke keer is anders. De route, de oefeningen, de attributen, de volgorde, etc. Nooit saai. En buiten. Vooral dat laatste maakt veel energie bij mij los. Het is echt heel bijzonder en fijn. Dus wij gaan er mee door!

Pedro (42 jaar) en Sarolta (40 jaar)


Sinds juni train ik bij The Body Buddy. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om bewust te worden van gezonde (en ongezonde) voeding en de techniek te leren van het sporten. Ik ben begonnen met Personal Training en viel in 12 weken 15 kilo af doordat ik bovenstaande geleerd heb. Ik ben er nog niet en daarom gaan we gewoon nog 12 weken verder werken aan mijn doel. Daarna blijf ik zeker trainen bij The Body Buddy! Esther gaat veel verder dan een Personal Trainer. Tijdens het trainen lach en praat je heel veel, omdat Esther gewoon heel betrokken is. Dat zij daarvoor kiest, heeft haar met recht de beste Personal Trainer van Nederland gemaakt. Ik raad iedereen aan om hier te gaan trainen om te werken aan je doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie (30 jaar)


De afgelopen 4 maanden heb ik Personal Training bij Esther gevolgd met als doel om sterker te worden. De trainingen zijn altijd afwisselend, uitdagend en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Esther kan je op een bijzondere positieve en prettige manier motiveren! Daardoor wil je tijdens de training het maximale uit jezelf halen en ga je vervolgens met een supergoed gevoel naar huis! Door de Personal Training ben ik niet alleen sterker geworden, maar ook zelfverzekerder.

Janneke (31 jaar)


Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.  

Femke (36 jaar)


Passie, enthousiasme, gedrevenheid, deskundigheid, maar vooral aandacht voor jou als persoon! Esther heeft al deze eigenschappen, waardoor ik elke week weer met plezier naar mijn personal training ga. Ook prettig dat het altijd lekker buiten is en dichtbij huis. Al jaren ben ik een fanatiek sporter (voornamelijk hardlopen en fietsen), maar krachttraining heeft me nooit getrokken. Na mijn hernia operatie ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verstevigen van mijn "core" toch echt essentieel is, dus toch maar "die rot oefeningen" onder begeleiding van Esther gaan doen... Nu zo'n 3 maanden onderweg en Esther heeft het zowaar voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden om krachtoefeningen te doen. De resultaten zijn zichtbaar en voel me ook gezonder en fitter, echt gaaf!
Eén ding is zeker, wil je op een leuke, enthousiaste en persoonlijke manier resultaten (meer kracht, afvallen of gezonder leven) bereiken dan ben je bij Esther aan het juiste adres!!

Wilma (41 jaar)


Ik heb drie maanden Personal Training gedaan bij Esther. De afwisseling van de trainingen en het buiten trainen vind ik erg prettig. Esther vroeg regelmatig of ik nog bijzondere wensen/doelen had en paste haar training daarop aan. Mijn doelen waren gezonder eten, een paar kilo afvallen en mijn conditie verbeteren. Door de trainingen en voedingsschema's van Esther heb ik deze doelen zonder dat het me veel moeite koste, gehaald. Esther laat de voedingsschema's zo goed mogelijk aansluiten op wat wij lekker vinden/graag eten, zodat het (ook met kleine kinderen) goed vol te houden is. Ik heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan voor de dagelijkse maaltijden. Wat ik erg fijn vind aan Esther zelf is haar positieve houding, interesse, kennis van sport/bewegen en voeding en haar openheid. Om sportieve en/of gezonde doelen te behalen op een leuke manier ben je bij Esther zeker aan het goede adres!

Alieke (37 jaar)


Esther is een super trainer: deskundig, vasthoudend op een goede manier, vrolijk en gezellig. Door haar Personal Training ben ik op m'n 44e eindelijk van de bank af en kom ik langzaam weer in shape. Waarbij fit en gezond de hoofddoelen zijn. Dat ik fluitend naar m'n training zou fietsen, notabene op maandagavond is verbazingwekkend. En toch is het zo. Een dikke vette aanrader!

Inge (44 jaar)


Het was de hoogste tijd om eens aan mezelf te werken, maar zelfdiscipline is niet aanwezig. Toen vond ik The Body Buddy online en werd alles anders :) Wat een powervrouw die Esther!! Na de Personal Training verhuisde ik terug naar het buitenland en heb daar het online programma gedaan. De afwisseling die Esther in haar trainingen aanbiedt spreken mij enorm aan en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bedankt Esther voor je goede zorgen en je lekkere trainingen!

Caroline (41 jaar)


Esther is een deskundige, fantastische trainer die op een plezierige wijze haar trainingen overdraagt. Daarbij blijft ze je motiveren om een stap dichterbij je doel te komen. Esther is een stok achter de deur, iets waar veel mensen baat bij hebben. Mijn persoonlijke doel was strakker en gespierder worden. Dankzij de professionaliteit en de vakkundigheid van Esther is dit mij gelukt! Aan de hand van haar opgestelde voedingsschema's, trainingsschema's en Personal Training is mijn vetpercentage van 33 procent gedaald naar 23 procent. Ik ben zeer trots! Daarom voor de mensen die hetzelfde doel als ik willen behalen: Neem contact op met Esther de Boer.

Mireille (30 jaar)


Na 12 weken 1-op-1 training was het een goede opstap voor mij om nu door te zetten en verder te gaan met de Bootcamp trainingen. De trainingen waren intensief, afwisselend en lekker bikkelen in de frisse buitenlucht. Goed voor je lichaam en geest! Zeker een aanrader omdat Esther je ontzettend motiveert, maar ook heel gezellig in omgang is. Mijn lichaam is na 12 weken al zichtbaar sterker geworden en we knallen lekker door met de Bootcamp!

Danića (42 jaar)


Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar bij Esther getraind. Ik worstelde met (zwangerschaps)kilo's die ik er zelf niet af kreeg. Esther heeft me op een prettige manier geholpen met voeding en beweging. Omdat je nog veel 'mag' is het goed vol te houden. Het sporten is altijd buiten en Esther verzint elke keer wat nieuws om te doen, veel fijner dan sporten in een sportschool. Nu de twaalf weken voorbij zijn heb ik me opgegeven voor Bootcamp, ook erg leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Elisabeth (36 jaar)


Wat maakt Esther The Body Buddy zo bijzonder? Waarom is bij mij de knop omgegaan sinds ik bij haar begonnen ben? Het voelt bij haar niet als 'moeten'. Esther is vrolijk, lief en aardig. Ze weet me enorm te motiveren. Ze geeft afwisselende trainingen. Het is echt heerlijk om in de buitenlucht hard te lopen, oefeningen te doen en te boksen. Lantaarnpalen, bomen, bruggetjes, bankjes, schommels.... alles wordt onderweg gebruikt om oefeningen op te doen. En haar hele bus is volgeladen met allerlei sportattributen. Echt super.
Door middel van de voedingsschema's ben ik me heel bewust geworden van mijn eetpatroon. Het kost me geen moeite om de schema's te volgen. Het voelt heel natuurlijk. Ik ben bij Esther begonnen om fitter te worden. Maar ik ben uiteraard heel blij dat er inmiddels 14 kilo af is in 10 weken. Door Esther heb ik weer energie gekregen. Zij maakt sporten leuk. Ik ga zeker nog een tijdje door bij haar, want ik kan haar nog niet missen!

Anja (45 jaar)


Het werd eens hoog tijd dat ik weer serieus aan de slag ging met mijn lichaam en zo ben ik The Body Buddy tegengekomen. Onder de begeleiding en expertise van Esther heb ik met plezier kunnen werken aan mezelf. Esther zorgt ervoor dat elke training anders is en ze creëert een veilige en vrolijke omgeving om dat mogelijk te maken. Ze investeert veel in je training en begeleiding. Ze denkt met je mee en neemt een all-round aanpak om de doelen te behalen. Ik zou The Body Buddy zeker aanraden!

Emma (38 jaar)


Esther is een topper! Ze is niet zomaar een Personal Trainer, maar ze betekent veel meer voor mij! Niet PROBEREN maar DOEN is mijn nieuwe levensmotto dankzij haar. 

Corine (32 jaar)


Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!

Hanneke (36 jaar)


De personal training was voor ons beiden een avontuur op meerdere dimensies. Het voedingsschema was even wennen, maar bracht ons zoveel meer energie en kracht. We hadden geen after lunch/dinner dipjes meer en ik kon nog steeds wekelijks genieten van een broodje kroket. Het transformeren van onze voeding heeft er o.a. voor gezorgd dat de kilo’s er van af vlogen.

Het sporten in de buitenlucht was geweldig. We wilden daadwerkelijk elke week weer. Esther weet je uit te dagen en laat je zien wat je kan en wie je kan zijn en dit op een veilige en altijd leuke manier. We begonnen altijd met een glimlach en we eindigen altijd met een high five. Zelfs na stromende regen en ijzige kou reden we altijd weer met een glimlach naar huis.

Tenslotte is de coaching het onderliggende fundament. Esther neemt je mee en geeft je geweldige inzichten en oefeningen om deze gezonde mindset onderdeel te maken van jezelf. Ze kan zowel een spiegel zijn als een deur voor je openen.

Uiteindelijk is het de reis die jij zelf maakt naar je beste zelf. Esther is echter wel iemand die het erg geweldig vindt om tijdens deze reis naast je te lopen en je hierbij te helpen. Dat maakt haar niet voor niks tot de beste Personal Trainer van 2017 en voor ons gewoonweg de beste Personal Trainer.

Lotte (32 jaar) en Daniël (35 jaar)


Bij Esther eerst Personal Training gevolgd samen met mijn zusje en nu Bootcamp in de groep. Geen enkele week moeite gehad om te gaan trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend! Esther motiveert je zonder te veel te pushen, maar houdt daarbij wel jouw doelen in de gaten. Verder is ze gewoon zichzelf, altijd positief en betrokken. Het is leuk om een Body Buddy te zijn. 

Marian (32 jaar)Esther is een Personal Trainer die ervoor zorgt dat iedere training weer anders is. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen en net even dat stapje extra te doen. Altijd met humor en positiviteit! En dankzij Esther haar voedingsadviezen en weekmenu's ben ik niet alleen fitter, maar ook gezonder gaan eten.

Liesbeth (44 jaar)


Esther is de drijvende kracht geweest om mij fysiek en mentaal weer terug te brengen in de oude staat :-) Ik kan mezelf nu voldoende motiveren om te blijven sporten en gezond te eten. Dus als je ook zelfstandig naar een gezondere leefpatroon wilt gaan, is Esther jouw trainer die je daar zal brengen!

Astrid (39 jaar)


Na jaren van lichamelijke ongemakken door blessures en zwangerschappen belandde ik in een lang en intensief revalidatietraject. Mijn revalidatiearts zei: "Eerst werken aan het vinden van de oorzaak van de pijn, dan de pijn wegnemen en daarna werken aan de kilo's. In tijden van pijn vraagt je lichaam om suikers om toch nog een beetje een energiek gevoel mee te maken. Voel je je energieker, dan verandert ook de behoefte aan suiker en verdwijnen de kilo's". Yeah sure, dacht ik... Maar na enkele maanden revalidatie ontstond daar zo langzamerhand toch de energie om weer wat te gaan sporten. Bij Esther hoopte ik de juiste begeleiding te vinden om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam, fitter te worden en mijn mindset te veranderen.

Esther nam tijdens het intakegesprek alle tijd om mijn lichamelijke verleden en mijn mindset te leren kennen. Voor mijzelf soms een spinnenweb, dus ik was wel benieuwd wat zij er uit wist te halen. Esther was enorm begripvol en beet zich vast in dat spinnenweb om samen met mij de weg voorwaarts te gaan zoeken. De eerste Personal Training was zeer confronterend: deze gebruikt Esther om te testen wat de basis is. Ook al gaf Esther aan onder de indruk te zijn van hoe fit ik ondanks mijn verleden toch nog was: ikzelf was enorm teleurgesteld in het veelal opnieuw falen van mijn lichaam. De 'simpelste' oefeningen bleken al te veel.

Maar in week 2 was daar die ommekeer. Mezelf houdend aan mijn voedingsschema en Esther mij begeleidend met haar mindset trainingen begon mijn transformatie. Sowieso had ik de grootst mogelijke moeite mijn 6(!!!) maaltijden per dag te nuttigen. Ik wilde afvallen; hoezo 6x per dag eten? Haha! Opnieuw zo'n stukje mindset. Die angst om te eten "want ik wil afvallen" en het gevoel te falen als ik dan toch een keer een koek had gehad "zie je wel, alles is voor niks geweest", heeft Esther moeiteloos om weten te buigen naar genietmomenten als ik een koek eet en jezelf dingen gunnen. Wijn en chips zitten dus gewoon in mijn voedingsschema ;-)

Na 4-6 weken snapte ik het concept helemaal en kon ik het voedingsschema wat loslaten. Ik regel nu mijn maaltijden gewoon weer zelf en na 12 weken begeleiding zijn 8 kilo's voltooid verleden tijd! En dan heb ik niet eens het gevoel dat ik aan het diëten ben geweest, hoe is het mogelijk! Daarnaast geldt voor mij ook dat ik niet het concept van 3 herhalingen van 15 moet hanteren tijdens het sporten. Dit heeft in het verleden te vaak geresulteerd in overbelasting van mijn lichaam. Luisteren en dan stoppen is het concept: een uurtje bewegen, ongeacht wat, is voor mij al winst, zo heeft Esther mij ondertussen geleerd. Ik plak er nog 12 weken PT achteraan!

De kracht van Esther is om goed naar ieders verhaal te luisteren en te begeleiden op de punten waar jij als individu hulp nodig hebt. Ze kijkt naar hoe je je gedraagt, hoe je je voelt en reageert daar pijlsnel op. Ze is enorm goed benaderbaar, viert mini-feestjes mee en ik kan haar dan ook voor elke situatie absoluut aanraden!

Marleen (40 jaar)Wil jij van jezelf een prioriteit maken? 

Je hebt keuze uit deze pakketten:

 

De Buddy Formule Lifestyle Pakket:
1 x per week bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's

De Buddy Formule Lifestyle VIP Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Gratis The Body Buddy Kookboek
24 weken personal training
24 korte krachtige video's
1 x per 2 weken online coaching

 
Klik op bovenstaande link en vul je telefoonnummer in voor een korte kennismaking of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Trainen met Esther is grensverleggend en motiverend. Haar werkwijze is geweldig: voor je het weet wil je zelf nog een extra ronde lopen en wat extra oefeningen doen. De mens staat bij haar centraal, en dat maakt het heel prettig om door haar gecoacht te worden en met haar te trainen.

Susanne


Met Esther haar gedrevenheid bereik ik mijn doelen. Nooit gedacht dat eens per week op zo'n manier sporten zoveel effect heeft. Ze helpt me te doen wat ik wil doen. Op een manier die bij mij past. En t'is ook nog gezellig!

Sarolta


Met de komst van The Body Buddy - en dus Esther - in mijn leven, is er wezenlijk iets veranderd. Ik haat(te) sporten, maar 1 keer in de week in de vroege ochtend (7.00 - 8.00 uur) staat Esther me met een glimlach op te wachten in het Noorderplantsoen. Ik gaap nog eens wat ;-) en dan gaat de les beginnen. Ik word echt blij van Esther en ben de hele dag met een goed gevoel aan het werk. Ze helpt me enorm met sporten én denken! Ze is mijn trainer, mental coach en psycholoog. Met haar hulp ga ik mijn doelen halen en voor de rest van mijn leven volhouden. Daarvan ben ik, met haar hulp, inmiddels overtuigd! Dus ik zeg: waar wacht je nog op? Lessen bij Esther zijn een cadeautje aan jezelf!

Sandrina


Een paar maanden geleden ben ik met Esther gaan trainen omdat ik wel een 'boost' kon gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Hoewel sporten voor mij altijd als uitlaatklep en ontspanning had gediend, was er het afgelopen jaar de klad in gekomen door de werkdruk. Dus tijd voor actie. Mijn ervaringen met Esther zijn heel positief. Als mens is ze heel positief, enthousiast, betrokken, nuchter, grappig en fanatiek. De trainingen zijn heel afwisselend, ze bedenkt altijd weer nieuwe uitdagingen (o.a. op 4 ballen balanceren, boksen, rondje stad met hindernissen). En als ze iets heel pittigs voor je in petto heeft, wrijft ze in haar handen, gaan haar wenkbrauwen op en neer en grinnikt ze genietend. Dan weet je, berg je maar! Ook de mindset oefeningen hebben me goed aan het denken gezet over waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, wat ik eigenlijk wil en hoe ik de eerste stappen daarin kan zetten. Aldoor via haalbare stappen. Qua eten wilde ik hooguit wat tips om minder 'suikerdips' te ervaren, dus geen complete voedingsschema's. Op basis van mijn eetpatroon heeft ze wat eenvoudige handreikingen gedaan, die ik makkelijk kon toepassen en die toch direct effect hadden. Al met al een zeer tevreden klant.

Linda


Elke maandagavond weer of geen weer, heerlijk buiten sporten met Esther. Het werkt gewoon verslavend, zo verslavend dat ik na 3 maanden gelijk voor een jaar Personal Training bij Esther heb bijgetekend. Geen training gelijk, altijd andere oefeningen op altijd andere plekken: parkje hier, speeltuintje daar, bankje hier, muurtje daar, laat het maar aan de creativiteit van Esther over. Zonder te pushen gaat er een super goede stimulans van haar uit. Coaching door Esther is meer dan alleen maar fysiek trainen met een goed doordacht plan: de fysieke training stemt ze echt af op jou als persoon. Fysiek en mentaal zijn bij haar namelijk op een heel natuurlijke manier onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ik word elke keer weer ontzettend blij van de training en het buiten zijn en kijk telkens weer uit naar de volgende keer.

Anneke


"Sinds begin dit jaar volg ik personal training bij Esther. Bij haar uitgebreide intake wist ze de goede vragen te stellen en kwamen we samen tot concrete doelen. Esther is een fantastische trainer, met veel kennis en drive om je weer fit te krijgen. Ze weet me goed te motiveren om het maximale eruit te halen. Esther denkt mee met mijn fysio over de voortgang van mijn (heup-) blessure en ze weet altijd hele leuke diverse trainingsschema's te bedenken. Naast sport en gezondheid weet ze ook veel over (gezonde) voeding, wat altijd zorgt voor superinteressante gesprekken tijdens onze trainingen."  

Vera


De afgelopen 4 maanden heb ik met Esther getraind en ik ben in jaren niet zo blij met mezelf geweest. Esther is altijd gezellig, lief en vooral heel betrokken, waardoor ik me vanaf het begin bij haar op mijn gemak voelde. Na de diagnose M.S. ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn grenzen op te zoeken en onder begeleiding het sporten rustig weer op te bouwen. Esther is hierbij onmisbaar geweest! Ze luistert heel goed en maakt er elke week met veel persoonlijke aandacht een passende en motiverende training van. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Inmiddels ben ik veel fitter en vooral ook mentaal sterker geworden en gaan we gewoon door in de Bootcamp!

Evelien


Na zo’n 10 á 12 jaar bij een diëtiste en andere dieetoplossingen geprobeerd te hebben maar nog steeds een stabiel te zwaar lichaamsgewicht ben ik begonnen met trainen bij Esther. Nu negen weken verder ben ik inmiddels al 5 kilo kwijt. Helemaal super! De training samen met Esther is heel fijn op mijn mogelijkheden aangepast en met elke week een nieuwe uitdaging in krachtoefeningen. Dit heeft mijn gewicht duidelijk in beweging gekregen richting de goede kant. Esther bedankt! We moeten nog maar even samen verder zo op weg naar een gezond lichaamsgewicht en een goede conditie.

Nynke


'42 jaar wel een beetje raar, trillend op mijn benen!'
Voor wie nog niet zo oud is... Dit was een songtekst van de Nederpopband Doe Maar. Samen met vriendin besloten dat het roer om moest qua fysieke gesteldheid. Geen excuses meer maar gewoon 1 x in de week onderhanden worden genomen en beter letten op je voeding. Drukke banen, twee kids, te weinig sporten en een prachtig sociaal leven hadden hun sporen achter gelaten. Te weinig conditie, niet echt fit, etc. Gewoon fitter worden was en is het uitgangspunt.

En het roer is om. Elke dinsdag staat ze bij ons voor de deur. Buurmeisje (oppas) erin. Wij eruit. Of we nu willen of niet. Geen keuze. En dat is heerlijk en succesvol. Anderhalf uur gaan we aan de slag. Op maat. Fanatiek, maar passend. Elke keer is anders. De route, de oefeningen, de attributen, de volgorde, etc. Nooit saai. En buiten. Vooral dat laatste maakt veel energie bij mij los. Het is echt heel bijzonder en fijn. Dus wij gaan er mee door!

Pedro en Sarolta

Bijna 2 jaar Bootcamp ik bij Esther, wat ik met veel plezier doe. In december ben ik de personal training gaan volgen. Dit omdat ik vanwege een aanhoudende blessure de motivatie en plezier was verloren om te gaan sporten. Dit zorgde ervoor dat ik geestelijk en lichamelijk uit balans raakte en ook mijn gewicht toenam. Kortom, het was tijd om lichamelijk en geestelijk weer fitter te worden. Bij Esther ben je aan het goede adres. Ze vraagt goed uit om tot de kern van het probleem te komen en gaat doelgericht samen met je aan de slag! Esther leerde mij omdenken. Mij brein verzint maar al te graag een reden om iets niet te doen. Ik heb door Esther geleerd hoe ik daarmee om kan gaan. Het is niet erg om iets niet te kunnen of een keer ongezond te eten. Als je de balans maar weet te houden. Rustig aan begonnen om de draad weer op te pakken met sporten en erachter komen dat ik fysiek sterker bleek te zijn dan ik dacht. Esther weet mij te motiveren on net even dat stapje extra te zetten. Ze geeft tips en adviezen en is eerlijk. Dat allemaal op een ongedwongen manier zodat ik mij nooit verplicht voelde om echt iets te moeten. Want, voor dingen moeten ben ik allergisch ;-) Tijden de personal training lessen hebben we goede gesprekken die mij laten nadenken en mij motiveren om mijn leefstijl aan te passen. Esther heeft mij geholpen om het plezier in sporten weer terug te vinden!!

Manon


"Ik had een aardig lijstje met wensen, bij Esther heb ik dit allemaal gevonden". 

Tijdens de zwangerschap van ons vierde kindje, begon ik te merken dat mijn lichaam er meer moeite mee kreeg. Een instabiel bekken, minder uithoudingsvermogen en moeite met het tillen van de andere kinderen. Toen heb ik gezocht naar een geschikte manier van bewegen, om na de bevalling weer sneller fit en sterk te worden. Mijn eisen pakket was vrij groot, ik had namelijk verschillende doelen te bereiken. Bovenal wilde ik weer in conditie komen, sterker worden (zodat ik voldoende kracht had om de kinderen te kunnen verzorgen, maar ook om weer aan mijn geliefde power yoga te kunnen beginnen). Daarnaast had ik een voedingsschema nodig, met zo min mogelijk suiker en koolhydraten. Om gemotiveerd te blijven heb ik variatie, creativiteit en inventiviteit nodig. Ik wilde ook graag afvallen, maar niet te snel. O ja, ik wilde ook nog voldoende geïnspireerd raken om straks weer buiten te gaan sporten. Kortom een aardig lijstje met wensen. Ik heb het allemaal gevonden bij Esther. Van krachttraining tot duursporten, van boksen tot kettlebell en altijd lekker buiten. We hebben samen realistische doelen gesteld en deze doelen behaald. Ik kan eerlijk zeggen, het was heerlijk! Esther bedankt.

Tanja


Het waren 12 geweldige... leuke... actieve... afwisselende... leerzame... weken/trainingen. Ik ben blij dat je mij hebt kunnen helpen om mijn eerste doelen te realiseren... meer bewegen zodat ik niet tijdens de behandeling met heel veel prednisolon toch extra in gewicht zou aankomen. En dat is gelukt, zelfs kilo's eraf. En ik heb gelukkig de smaak weer te pakken om meer te bewegen en hard te lopen!! Esther bedankt! Na de vakantie zie je mij zeker verschijnen bij de bootcamp. En ik ga lekker verder om mijn andere doelen te bereiken.

Trea


Sinds juni train ik bij The Body Buddy. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om bewust te worden van gezonde (en ongezonde) voeding en de techniek te leren van het sporten. Ik ben begonnen met Personal Training en viel in 12 weken 15 kilo af doordat ik bovenstaande geleerd heb. Ik ben er nog niet en daarom gaan we gewoon nog 12 weken verder werken aan mijn doel. Daarna blijf ik zeker trainen bij The Body Buddy! Esther gaat veel verder dan een Personal Trainer. Tijdens het trainen lach en praat je heel veel, omdat Esther gewoon heel betrokken is. Dat zij daarvoor kiest, heeft haar met recht de beste Personal Trainer van Nederland gemaakt. Ik raad iedereen aan om hier te gaan trainen om te werken aan je doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie


De afgelopen 4 maanden heb ik Personal Training bij Esther gevolgd met als doel om sterker te worden. De trainingen zijn altijd afwisselend, uitdagend en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Esther kan je op een bijzondere positieve en prettige manier motiveren! Daardoor wil je tijdens de training het maximale uit jezelf halen en ga je vervolgens met een supergoed gevoel naar huis! Door de Personal Training ben ik niet alleen sterker geworden, maar ook zelfverzekerder.

Janneke


Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.  

Femke 


Passie, enthousiasme, gedrevenheid, deskundigheid, maar vooral aandacht voor jou als persoon! Esther heeft al deze eigenschappen, waardoor ik elke week weer met plezier naar mijn personal training ga. Ook prettig dat het altijd lekker buiten is en dichtbij huis. Al jaren ben ik een fanatiek sporter (voornamelijk hardlopen en fietsen), maar krachttraining heeft me nooit getrokken. Na mijn hernia operatie ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verstevigen van mijn "core" toch echt essentieel is, dus toch maar "die rot oefeningen" onder begeleiding van Esther gaan doen... Nu zo'n 3 maanden onderweg en Esther heeft het zowaar voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden om krachtoefeningen te doen. De resultaten zijn zichtbaar en voel me ook gezonder en fitter, echt gaaf!
Eén ding is zeker, wil je op een leuke, enthousiaste en persoonlijke manier resultaten (meer kracht, afvallen of gezonder leven) bereiken dan ben je bij Esther aan het juiste adres!!

Wilma


Ik heb drie maanden Personal Training gedaan bij Esther. De afwisseling van de trainingen en het buiten trainen vind ik erg prettig. Esther vroeg regelmatig of ik nog bijzondere wensen/doelen had en paste haar training daarop aan. Mijn doelen waren gezonder eten, een paar kilo afvallen en mijn conditie verbeteren. Door de trainingen en voedingsschema's van Esther heb ik deze doelen zonder dat het me veel moeite koste, gehaald. Esther laat de voedingsschema's zo goed mogelijk aansluiten op wat wij lekker vinden/graag eten, zodat het (ook met kleine kinderen) goed vol te houden is. Ik heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan voor de dagelijkse maaltijden. Wat ik erg fijn vind aan Esther zelf is haar positieve houding, interesse, kennis van sport/bewegen en voeding en haar openheid. Om sportieve en/of gezonde doelen te behalen op een leuke manier ben je bij Esther zeker aan het goede adres!

Alieke


Esther is een super trainer: deskundig, vasthoudend op een goede manier, vrolijk en gezellig. Door haar Personal Training ben ik op m'n 44e eindelijk van de bank af en kom ik langzaam weer in shape. Waarbij fit en gezond de hoofddoelen zijn. Dat ik fluitend naar m'n training zou fietsen, notabene op maandagavond is verbazingwekkend. En toch is het zo. Een dikke vette aanrader!

Inge 


Het was de hoogste tijd om eens aan mezelf te werken, maar zelfdiscipline is niet aanwezig. Toen vond ik The Body Buddy online en werd alles anders :) Wat een powervrouw die Esther!! Na de Personal Training verhuisde ik terug naar het buitenland en heb daar het online programma gedaan. De afwisseling die Esther in haar trainingen aanbiedt spreken mij enorm aan en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bedankt Esther voor je goede zorgen en je lekkere trainingen!

Caroline


Esther is een deskundige, fantastische trainer die op een plezierige wijze haar trainingen overdraagt. Daarbij blijft ze je motiveren om een stap dichterbij je doel te komen. Esther is een stok achter de deur, iets waar veel mensen baat bij hebben. Mijn persoonlijke doel was strakker en gespierder worden. Dankzij de professionaliteit en de vakkundigheid van Esther is dit mij gelukt! Aan de hand van haar opgestelde voedingsschema's, trainingsschema's en Personal Training is mijn vetpercentage van 33 procent gedaald naar 23 procent. Ik ben zeer trots! Daarom voor de mensen die hetzelfde doel als ik willen behalen: Neem contact op met Esther de Boer.

Mireille


Na 12 weken 1-op-1 training was het een goede opstap voor mij om nu door te zetten en verder te gaan met de Bootcamp trainingen. De trainingen waren intensief, afwisselend en lekker bikkelen in de frisse buitenlucht. Goed voor je lichaam en geest! Zeker een aanrader omdat Esther je ontzettend motiveert, maar ook heel gezellig in omgang is. Mijn lichaam is na 12 weken al zichtbaar sterker geworden en we knallen lekker door met de Bootcamp!

Danića


Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar bij Esther getraind. Ik worstelde met (zwangerschaps)kilo's die ik er zelf niet af kreeg. Esther heeft me op een prettige manier geholpen met voeding en beweging. Omdat je nog veel 'mag' is het goed vol te houden. Het sporten is altijd buiten en Esther verzint elke keer wat nieuws om te doen, veel fijner dan sporten in een sportschool. Nu de twaalf weken voorbij zijn heb ik me opgegeven voor Bootcamp, ook erg leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Elisabeth


Wat maakt Esther The Body Buddy zo bijzonder? Waarom is bij mij de knop omgegaan sinds ik bij haar begonnen ben? Het voelt bij haar niet als 'moeten'. Esther is vrolijk, lief en aardig. Ze weet me enorm te motiveren. Ze geeft afwisselende trainingen. Het is echt heerlijk om in de buitenlucht hard te lopen, oefeningen te doen en te boksen. Lantaarnpalen, bomen, bruggetjes, bankjes, schommels.... alles wordt onderweg gebruikt om oefeningen op te doen. En haar hele bus is volgeladen met allerlei sportattributen. Echt super.
Door middel van de voedingsschema's ben ik me heel bewust geworden van mijn eetpatroon. Het kost me geen moeite om de schema's te volgen. Het voelt heel natuurlijk. Ik ben bij Esther begonnen om fitter te worden. Maar ik ben uiteraard heel blij dat er inmiddels 14 kilo af is in 10 weken. Door Esther heb ik weer energie gekregen. Zij maakt sporten leuk. Ik ga zeker nog een tijdje door bij haar, want ik kan haar nog niet missen!

Anja


Het werd eens hoog tijd dat ik weer serieus aan de slag ging met mijn lichaam en zo ben ik The Body Buddy tegengekomen. Onder de begeleiding en expertise van Esther heb ik met plezier kunnen werken aan mezelf. Esther zorgt ervoor dat elke training anders is en ze creëert een veilige en vrolijke omgeving om dat mogelijk te maken. Ze investeert veel in je training en begeleiding. Ze denkt met je mee en neemt een all-round aanpak om de doelen te behalen. Ik zou The Body Buddy zeker aanraden!

Emma


Esther is een topper! Ze is niet zomaar een Personal Trainer, maar ze betekent veel meer voor mij! Niet PROBEREN maar DOEN is mijn nieuwe levensmotto dankzij haar. 

Corine


Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!

Hanneke


De personal training was voor ons beiden een avontuur op meerdere dimensies. Het voedingsschema was even wennen, maar bracht ons zoveel meer energie en kracht. We hadden geen after lunch/dinner dipjes meer en ik kon nog steeds wekelijks genieten van een broodje kroket. Het transformeren van onze voeding heeft er o.a. voor gezorgd dat de kilo’s er van af vlogen.

Het sporten in de buitenlucht was geweldig. We wilden daadwerkelijk elke week weer. Esther weet je uit te dagen en laat je zien wat je kan en wie je kan zijn en dit op een veilige en altijd leuke manier. We begonnen altijd met een glimlach en we eindigen altijd met een high five. Zelfs na stromende regen en ijzige kou reden we altijd weer met een glimlach naar huis.

Tenslotte is de coaching het onderliggende fundament. Esther neemt je mee en geeft je geweldige inzichten en oefeningen om deze gezonde mindset onderdeel te maken van jezelf. Ze kan zowel een spiegel zijn als een deur voor je openen.

Uiteindelijk is het de reis die jij zelf maakt naar je beste zelf. Esther is echter wel iemand die het erg geweldig vindt om tijdens deze reis naast je te lopen en je hierbij te helpen. Dat maakt haar niet voor niks tot de beste Personal Trainer van 2017 en voor ons gewoonweg de beste Personal Trainer.

Lotte en Daniël


Bij Esther eerst Personal Training gevolgd samen met mijn zusje en nu Bootcamp in de groep. Geen enkele week moeite gehad om te gaan trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend! Esther motiveert je zonder te veel te pushen, maar houdt daarbij wel jouw doelen in de gaten. Verder is ze gewoon zichzelf, altijd positief en betrokken. Het is leuk om een Body Buddy te zijn. Marian


Esther is een Personal Trainer die ervoor zorgt dat iedere training weer anders is. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen en net even dat stapje extra te doen. Altijd met humor en positiviteit! En dankzij Esther haar voedingsadviezen en weekmenu's ben ik niet alleen fitter, maar ook gezonder gaan eten.

Liesbeth


Esther is de drijvende kracht geweest om mij fysiek en mentaal weer terug te brengen in de oude staat :-) Ik kan mezelf nu voldoende motiveren om te blijven sporten en gezond te eten. Dus als je ook zelfstandig naar een gezondere leefpatroon wilt gaan, is Esther jouw trainer die je daar zal brengen!

Astrid


Na jaren van lichamelijke ongemakken door blessures en zwangerschappen belandde ik in een lang en intensief revalidatietraject. Mijn revalidatiearts zei: "Eerst werken aan het vinden van de oorzaak van de pijn, dan de pijn wegnemen en daarna werken aan de kilo's. In tijden van pijn vraagt je lichaam om suikers om toch nog een beetje een energiek gevoel mee te maken. Voel je je energieker, dan verandert ook de behoefte aan suiker en verdwijnen de kilo's". Yeah sure, dacht ik... Maar na enkele maanden revalidatie ontstond daar zo langzamerhand toch de energie om weer wat te gaan sporten. Bij Esther hoopte ik de juiste begeleiding te vinden om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam, fitter te worden en mijn mindset te veranderen.


Esther nam tijdens het intakegesprek alle tijd om mijn lichamelijke verleden en mijn mindset te leren kennen. Voor mijzelf soms een spinnenweb, dus ik was wel benieuwd wat zij er uit wist te halen. Esther was enorm begripvol en beet zich vast in dat spinnenweb om samen met mij de weg voorwaarts te gaan zoeken. De eerste Personal Training was zeer confronterend: deze gebruikt Esther om te testen wat de basis is. Ook al gaf Esther aan onder de indruk te zijn van hoe fit ik ondanks mijn verleden toch nog was: ikzelf was enorm teleurgesteld in het veelal opnieuw falen van mijn lichaam. De 'simpelste' oefeningen bleken al te veel.

Maar in week 2 was daar die ommekeer. Mezelf houdend aan mijn voedingsschema en Esther mij begeleidend met haar mindset trainingen begon mijn transformatie. Sowieso had ik de grootst mogelijke moeite mijn 6(!!!) maaltijden per dag te nuttigen. Ik wilde afvallen; hoezo 6x per dag eten? Haha! Opnieuw zo'n stukje mindset. Die angst om te eten "want ik wil afvallen" en het gevoel te falen als ik dan toch een keer een koek had gehad "zie je wel, alles is voor niks geweest", heeft Esther moeiteloos om weten te buigen naar genietmomenten als ik een koek eet en jezelf dingen gunnen. Wijn en chips zitten dus gewoon in mijn voedingsschema :)

Na 4-6 weken snapte ik het concept helemaal en kon ik het voedingsschema wat loslaten. Ik regel nu mijn maaltijden gewoon weer zelf en na 12 weken begeleiding zijn 8 kilo's voltooid verleden tijd! En dan heb ik niet eens het gevoel dat ik aan het diëten ben geweest, hoe is het mogelijk! Daarnaast geldt voor mij ook dat ik niet het concept van 3 herhalingen van 15 moet hanteren tijdens het sporten. Dit heeft in het verleden te vaak geresulteerd in overbelasting van mijn lichaam. Luisteren en dan stoppen is het concept: een uurtje bewegen, ongeacht wat, is voor mij al winst, zo heeft Esther mij ondertussen geleerd. Ik plak er nog 12 weken PT achteraan!


De kracht van Esther is om goed naar ieders verhaal te luisteren en te begeleiden op de punten waar jij als individu hulp nodig hebt. Ze kijkt naar hoe je je gedraagt, hoe je je voelt en reageert daar pijlsnel op. Ze is enorm goed benaderbaar, viert mini-feestjes mee en ik kan haar dan ook voor elke situatie absoluut aanraden!

Marleen

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196