facebooklinkedin

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 29

Personal training

 

Zijn de volgende zaken op jou van toepassing:

> Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet tevreden met wat je ziet;

> Je weet dat je meer moet trainen en gezonder moet eten, maar het lukt niet om consequent de juiste keuzes te maken;

> Je hebt het altijd druk en je zit niet lekker in je vel


Wat zou het voor jou betekenen als je het lichaam creëert wat jij het liefst in de spiegel ziet? Hoe zou het zijn om consequent de juiste keuzes te maken? Niet vanuit motivatie, maar omdat dit hoort bij de persoon die je wilt zijn om je doel te bereiken. Hoe zou het leven voor jou eruit zien als je minder druk voelt en bijzonder productief bent op het gebied van training, voeding en ook in je werk?

 

Werkwijze:

In het intakegesprek worden er duidelijke doelen gesteld. We komen tot de kern waarom je het doel wilt bereiken. Commitment is hierbij heel belangrijk.

Het coaching traject is een krachtige combinatie tussen Personal Training en een straight-line-methode. We zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, dit doen we door te werken aan training, voeding en mindset.


Voeding

Eten is een heel belangrijk onderdeel. Voor het behalen van fysieke doelen hangt zelfs 70 tot 80% af van voeding. We kijken naar je huidige eetpatroon. We voegen gezonde producten toe of er wordt een voedingsschema volledig op maat voor je gemaakt.


Training

Voor het behalen van fysieke doelen hangt 20 tot 30% af van training. D.m.v. training komt het lichaam in ‘shape’. Naast het behalen van fysieke doelen is sport heel belangrijk. De kans op gezondheidsproblemen wordt verkleint, het geeft energie, je word mentaal sterker, het verbetert je humeur, je word fit en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Aan de hand van de doelstelling word je één of twee keer per week 1-op -1 getraind, daarnaast is er ook een mogelijkheid om aan de slag te gaan met een op maat gemaakt trainingsschema.

Mindset

Om daadwerkelijk het patroon te creëren wat nodig is om je fysieke doelen te halen, is er een verandering van mindset nodig. Tijdens het traject wordt er een straight-line-methode toegepast, wat wereldwijd wordt gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, en direct resultaat te creëren.

Voor of na het trainen wordt er gesproken over het reptielenbrein, commitment, Inner Stance en de comfortzone.

 

Resultaat:

Deze manier van coachen zorgt ervoor dat je een transformatie doormaakt. Je wordt een ander mens die met een fit lichaam krachtig in het leven staat!

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

Trainen met Esther is grensverleggend en motiverend. Haar werkwijze is geweldig: voor je het weet wil je zelf nog een extra ronde lopen en wat extra oefeningen doen. De mens staat bij haar centraal, en dat maakt het heel prettig om door haar gecoacht te worden en met haar te trainen.

Susanne

 

12 weekse training gedaan, samen met mijn zoon. Voorafgaand de doelen en verwachtingen besproken. Door een logische en verantwoorde opbouw, met behulp van een goede variatie in kracht-, conditie- en coördinatie oefeningen, deze doelen behaald. Esther haalt elke keer op een vriendelijke doch krachtige manier het maximale eruit. Een absolute aanrader voor iedereen!!

Joachim en Gijs

 

Afgelopen maanden superleuke personal training van Esther in het Stadspark gehad. Ze is heel creatief met afwisselende oefeningen en weet je bij weer of geen weer goed te motiveren. Esther is een topper en een aanrader!

Henk Jan

 

Elke maandagavond weer of geen weer, heerlijk buiten sporten met Esther. Het werkt gewoon verslavend, zo verslavend dat ik na 3 maanden gelijk voor een jaar Personal Training bij Esther heb bijgetekend. Geen training gelijk, altijd andere oefeningen op altijd andere plekken: parkje hier, speeltuintje daar, bankje hier, muurtje daar, laat het maar aan de creativiteit van Esther over. Zonder te pushen gaat er een super goede stimulans van haar uit. Coaching door Esther is meer dan alleen maar fysiek trainen met een goed doordacht plan: de fysieke training stemt ze echt af op jou als persoon. Fysiek en mentaal zijn bij haar namelijk op een heel natuurlijke manier onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ik word elke keer weer ontzettend blij van de training en het buiten zijn en kijk telkens weer uit naar de volgende keer.

Anneke

 

"Sinds begin dit jaar (2019) volg ik personal training bij Esther. Bij haar uitgebreide intake wist ze de goede vragen te stellen en kwamen we samen tot concrete doelen. Esther is een fantastische trainer, met veel kennis en drive om je weer fit te krijgen. Ze weet me goed te motiveren om het maximale eruit te halen. Esther denkt mee met mijn fysio over de voortgang van mijn (heup-)blessure en ze weet altijd hele leuke diverse trainingsschema's te bedenken. Naast sport en gezondheid weet ze ook veel over (gezonde) voeding, wat altijd zorgt voor superinteressante gesprekken tijdens onze trainingen."  

Vera

 

De afgelopen 4 maanden heb ik met Esther getraind en ik ben in jaren niet zo blij met mezelf geweest. Esther is altijd gezellig, lief en vooral heel betrokken, waardoor ik me vanaf het begin bij haar op mijn gemak voelde. Na de diagnose M.S. ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn grenzen op te zoeken en onder begeleiding het sporten rustig weer op te bouwen. Esther is hierbij onmisbaar geweest! Ze luistert heel goed en maakt er elke week met veel persoonlijke aandacht een passende en motiverende training van. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Inmiddels ben ik veel fitter en vooral ook mentaal sterker geworden en gaan we gewoon door in de Bootcamp!

Evelien

 

Na zo’n 10 á 12 jaar bij een diëtiste en andere dieetoplossingen geprobeerd te hebben maar nog steeds een stabiel te zwaar lichaamsgewicht ben ik begonnen met trainen bij Esther. Nu negen weken verder ben ik inmiddels al 5 kilo kwijt. Helemaal super! De training samen met Esther is heel fijn op mijn mogelijkheden aangepast en met elke week een nieuwe uitdaging in krachtoefeningen. Dit heeft mijn gewicht duidelijk in beweging gekregen richting de goede kant. Esther bedankt! We moeten nog maar even samen verder zo op weg naar een gezond lichaamsgewicht en een goede conditie.

Nynke

 

'42 jaar wel een beetje raar, trillend op mijn benen!'
Voor wie nog niet zo oud is... Dit was een songtekst van de Nederpopband Doe Maar. Samen met vriendin besloten dat het roer om moest qua fysieke gesteldheid. Geen excuses meer maar gewoon 1 x in de week onderhanden worden genomen en beter letten op je voeding. Drukke banen, twee kids, te weinig sporten en een prachtig sociaal leven hadden hun sporen achter gelaten. Te weinig conditie, niet echt fit, etc. Gewoon fitter worden was en is het uitgangspunt.

En het roer is om. Elke dinsdag staat ze bij ons voor de deur. Buurmeisje (oppas) erin. Wij eruit. Of we nu willen of niet. Geen keuze. En dat is heerlijk en succesvol. Anderhalf uur gaan we aan de slag. Op maat. Fanatiek, maar passend. Elke keer is anders. De route, de oefeningen, de attributen, de volgorde, etc. Nooit saai. En buiten. Vooral dat laatste maakt veel energie bij mij los. Het is echt heel bijzonder en fijn. Dus wij gaan er mee door!

Pedro en Sarolta

 

Bijna 2 jaar Bootcamp ik bij Esther, wat ik met veel plezier doe. In december ben ik de personal training gaan volgen. Dit omdat ik vanwege een aanhoudende blessure de motivatie en plezier was verloren om te gaan sporten. Dit zorgde ervoor dat ik geestelijk en lichamelijk uit balans raakte en ook mijn gewicht toenam. Kortom, het was tijd om lichamelijk en geestelijk weer fitter te worden. Bij Esther ben je aan het goede adres. Ze vraagt goed uit om tot de kern van het probleem te komen en gaat doelgericht samen met je aan de slag! Esther leerde mij omdenken. Mij brein verzint maar al te graag een reden om iets niet te doen. Ik heb door Esther geleerd hoe ik daarmee om kan gaan. Het is niet erg om iets niet te kunnen of een keer ongezond te eten. Als je de balans maar weet te houden. Rustig aan begonnen om de draad weer op te pakken met sporten en erachter komen dat ik fysiek sterker bleek te zijn dan ik dacht. Esther weet mij te motiveren on net even dat stapje extra te zetten. Ze geeft tips en adviezen en is eerlijk. Dat allemaal op een ongedwongen manier zodat ik mij nooit verplicht voelde om echt iets te moeten. Want, voor dingen moeten ben ik allergisch ;-) Tijden de personal training lessen hebben we goede gesprekken die mij laten nadenken en mij motiveren om mijn leefstijl aan te passen. Esther heeft mij geholpen om het plezier in sporten weer terug te vinden!!

Manon

 

Sinds juli 2018 ben ik bij Esther begonnen met Personal Training en een voedingsschema. Esther ervaar ik als erg behulpzaam en iemand die altijd meedenkt om je persoonlijke doelen te behalen. Haar kennis van sport en voeding is ontzettend uitgebreid. Ze heeft bij mij de motivatie weten te houden om meer te bewegen en beter op mijn voeding te letten. Daarnaast zet ze me ook met beide benen op de grond op momenten dat ik wat doorsla met betrekking tot mijn gewicht en voeding als ik de weegschaal niet vertrouw (in positieve zin aangezien ik meestal minder woog dan ik had gedacht). Ik kan de trainingen bij Esther dan ook echt aanraden en ik ben van plan om na de Personal Training aan te sluiten bij de Bootcamp trainingen om zo fit te blijven en het contact te onderhouden.

Ties 

 

 

Al jaren doe ik verwoede pogingen om sporten leuk te vinden. Ik ben al vele keren sponsor van een sportschool geweest. Telkens begin ik vol goede moed, maar na een poosje zakt die moed mij toch weer in de schoenen. Dan denk ik:  “Wat doe ik in vredesnaam hier?”

Via via kwam ik in contact met Esther. Ik heb haar als klein meisje gekend omdat haar vader een collega van mij was.

Heel bijzonder hoe dingen kunnen lopen. Hoe kleine meisjes zich via omwegen ontwikkelen tot een geweldig persoon en een heel fijne Personal Trainer.

Ik heb nu 12 weken met Esther getraind. Iedere zondagochtend om half 9 in het Stadspark. Het leek een hele opgave, maar dat was het zeker niet. Mijn doel: “Hoe krijg ik weer plezier in sporten?” Ik ben 58 en ik hoef geen 4 mijl meer te kunnen lopen, want hardlopen is niet mijn ding. Maar lekker buiten sporten, ongeacht het weer, dat bleek een gouden greep.

Door haar inzet, motivatie en haar liefde voor haar werk is het haar gelukt om mij te laten voelen hoe fijn sporten kan zijn en wat je met eenvoudige middelen kunt bereiken.

Omdat ik geen “hardloper” ben zijn haar bootcamp trainingen helaas niet geschikt voor mij. Dat vind ik erg jammer.

Maar ik ga zeker door met lekker buiten sporten, want dat is voor mij, die bijna full-time op kantoor achter een scherm zit, toch een heerlijke bezigheid gebleken.

Dank je wel Es. Ga zo door!!!!


Boudy

 

"Ik had een aardig lijstje met wensen, bij Esther heb ik dit allemaal gevonden". 
Tijdens de zwangerschap van ons vierde kindje, begon ik te merken dat mijn lichaam er meer moeite mee kreeg. Een instabiel bekken, minder uithoudingsvermogen en moeite met het tillen van de andere kinderen. Toen heb ik gezocht naar een geschikte manier van bewegen, om na de bevalling weer sneller fit en sterk te worden. Mijn eisen pakket was vrij groot, ik had namelijk verschillende doelen te bereiken. Bovenal wilde ik weer in conditie komen, sterker worden (zodat ik voldoende kracht had om de kinderen te kunnen verzorgen, maar ook om weer aan mijn geliefde power yoga te kunnen beginnen). Daarnaast had ik een voedingsschema nodig, met zo min mogelijk suiker en koolhydraten. Om gemotiveerd te blijven heb ik variatie, creativiteit en inventiviteit nodig. Ik wilde ook graag afvallen, maar niet te snel. O ja, ik wilde ook nog voldoende geïnspireerd raken om straks weer buiten te gaan sporten. Kortom een aardig lijstje met wensen. Ik heb het allemaal gevonden bij Esther. Van krachttraining tot duursporten, van boksen tot kettlebell en altijd lekker buiten. We hebben samen realistische doelen gesteld en deze doelen behaald. Ik kan eerlijk zeggen, het was heerlijk! Esther bedankt.

Tanja

 

Het waren 12 geweldige... leuke... actieve... afwisselende... leerzame... weken/trainingen. Ik ben blij dat je mij hebt kunnen helpen om mijn eerste doelen te realiseren... meer bewegen zodat ik niet tijdens de behandeling met heel veel prednisolon toch extra in gewicht zou aankomen. En dat is gelukt, zelfs kilo's eraf. En ik heb gelukkig de smaak weer te pakken om meer te bewegen en hard te lopen!! Esther bedankt! Na de vakantie zie je mij zeker verschijnen bij de bootcamp. En ik ga lekker verder om mijn andere doelen te bereiken.

Trea

 

 

Sinds juni 2017 train ik bij The Body Buddy. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om bewust te worden van gezonde (en ongezonde) voeding en de techniek te leren van het sporten. Ik ben begonnen met Personal Training en viel in 12 weken 15 kilo af doordat ik bovenstaande geleerd heb. Ik ben er nog niet en daarom gaan we gewoon nog 12 weken verder werken aan mijn doel. Daarna blijf ik zeker trainen bij The Body Buddy! Esther gaat veel verder dan een Personal Trainer. Tijdens het trainen lach en praat je heel veel, omdat Esther gewoon heel betrokken is. Dat zij daarvoor kiest, heeft haar met recht de beste Personal Trainer van Nederland gemaakt. Ik raad iedereen aan om hier te gaan trainen om te werken aan je doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie

 

De afgelopen 4 maanden heb ik Personal Training bij Esther gevolgd met als doel om sterker te worden. De trainingen zijn altijd afwisselend, uitdagend en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Esther kan je op een bijzondere positieve en prettige manier motiveren! Daardoor wil je tijdens de training het maximale uit jezelf halen en ga je vervolgens met een supergoed gevoel naar huis! Door de Personal Training ben ik niet alleen sterker geworden, maar ook zelfverzekerder.

Janneke

 

Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.  

Femke 

 

Passie, enthousiasme, gedrevenheid, deskundigheid, maar vooral aandacht voor jou als persoon! Esther heeft al deze eigenschappen, waardoor ik elke week weer met plezier naar mijn personal training ga. Ook prettig dat het altijd lekker buiten is en dichtbij huis. Al jaren ben ik een fanatiek sporter (voornamelijk hardlopen en fietsen), maar krachttraining heeft me nooit getrokken. Na mijn hernia operatie ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verstevigen van mijn "core" toch echt essentieel is, dus toch maar "die rot oefeningen" onder begeleiding van Esther gaan doen... Nu zo'n 3 maanden onderweg en Esther heeft het zowaar voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden om krachtoefeningen te doen. De resultaten zijn zichtbaar en voel me ook gezonder en fitter, echt gaaf!
Eén ding is zeker, wil je op een leuke, enthousiaste en persoonlijke manier resultaten (meer kracht, afvallen of gezonder leven) bereiken dan ben je bij Esther aan het juiste adres!!

Wilco

 

Ik heb drie maanden Personal Training gedaan bij Esther. De afwisseling van de trainingen en het buiten trainen vind ik erg prettig. Esther vroeg regelmatig of ik nog bijzondere wensen/doelen had en paste haar training daarop aan. Mijn doelen waren gezonder eten, een paar kilo afvallen en mijn conditie verbeteren. Door de trainingen en voedingsschema's van Esther heb ik deze doelen zonder dat het me veel moeite koste, gehaald. Esther laat de voedingsschema's zo goed mogelijk aansluiten op wat wij lekker vinden/graag eten, zodat het (ook met kleine kinderen) goed vol te houden is. Ik heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan voor de dagelijkse maaltijden. Wat ik erg fijn vind aan Esther zelf is haar positieve houding, interesse, kennis van sport/bewegen en voeding en haar openheid. Om sportieve en/of gezonde doelen te behalen op een leuke manier ben je bij Esther zeker aan het goede adres!

Alieke

 

Esther is een super trainer: deskundig, vasthoudend op een goede manier, vrolijk en gezellig. Door haar Personal Training ben ik op m'n 44e eindelijk van de bank af en kom ik langzaam weer in shape. Waarbij fit en gezond de hoofddoelen zijn. Dat ik fluitend naar m'n training zou fietsen, notabene op maandagavond is verbazingwekkend. En toch is het zo. Een dikke vette aanrader!

Inge

 

De trainingen zijn gezellig, leuk en ik zie steeds meer verschil! Ik train met Esther om af te vallen, maar de gezelligheid is daar een hele steun bij, waardoor ik nooit met tegenzin ga sporten!

Marijn

 

Een paar maanden geleden ben ik met Esther gaan trainen omdat ik wel een 'boost' kon gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Hoewel sporten voor mij altijd als uitlaatklep en ontspanning had gediend, was er het afgelopen jaar de klad in gekomen. Dus tijd voor actie. Mijn ervaringen met Esther zijn heel positief. Als mens is ze heel positief, enthousiast, betrokken, nuchter, grappig en fanatiek. De trainingen zijn heel afwisselend, ze bedenkt altijd weer nieuwe uitdagingen (o.a. op 4 ballen balanceren, boksen, rondje stad met hindernissen). En als ze iets heel pittigs voor je in petto heeft, wrijft ze in haar handen, gaan haar wenkbrauwen op en neer en grinnikt ze genietend. Dan weet je, berg je maar! Ook de mindset oefeningen hebben me goed aan het denken gezet over waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, wat ik eigenlijk wil en hoe ik de eerste stappen daarin kan zetten. Aldoor via haalbare stappen. Qua eten wilde ik hooguit wat tips om minder 'suikerdips' te ervaren, dus geen complete voedingsschema's. Op basis van mijn eetpatroon heeft ze wat eenvoudige handreikingen gedaan, die ik makkelijk kon toepassen en die toch direct effect hadden. Al met al een zeer tevreden klant.

Linda

 

  

Het was de hoogste tijd om eens aan mezelf te werken, maar zelfdiscipline is niet aanwezig. Toen vond ik The Body Buddy online en werd alles anders :) Wat een powervrouw die Esther!! Na de Personal Training verhuisde ik terug naar het buitenland en heb daar het online programma gedaan. De afwisseling die Esther in haar trainingen aanbiedt spreken mij enorm aan en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bedankt Esther voor je goede zorgen en je lekkere trainingen!

Caroline

 

Esther is doeltreffend en deskundig. Ze zorgt voor een goede balans tussen plezier en afgebeuld worden. Een echte Body Buddy! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Tjipke

Esther is een deskundige, fantastische trainer die op een plezierige wijze haar trainingen overdraagt. Daarbij blijft ze je motiveren om een stap dichterbij je doel te komen. Esther is een stok achter de deur, iets waar veel mensen baat bij hebben. Mijn persoonlijke doel was strakker en gespierder worden. Dankzij de professionaliteit en de vakkundigheid van Esther is dit mij gelukt! Aan de hand van haar opgestelde voedingsschema's, trainingsschema's en Personal Training is mijn vetpercentage van 33 procent gedaald naar 23 procent. Ik ben zeer trots! Daarom voor de mensen die hetzelfde doel als ik willen behalen: Neem contact op met Esther de Boer.

Mireille

 

Na 12 weken 1-op-1 training was het een goede opstap voor mij om nu door te zetten en verder te gaan met de Bootcamp trainingen. De trainingen waren intensief, afwisselend en lekker bikkelen in de frisse buitenlucht. Goed voor je lichaam en geest! Zeker een aanrader omdat Esther je ontzettend motiveert, maar ook heel gezellig in omgang is. Mijn lichaam is na 12 weken al zichtbaar sterker geworden en we knallen lekker door met de Bootcamp!

Danića

 

Met Esther haar gedrevenheid bereik ik mijn doelen. Nooit gedacht dat eens per week op zo'n manier sporten zoveel effect heeft. Ze helpt me te doen wat ik wil doen. Op een manier die bij mij past. En t'is ook nog gezellig!

Sarolta

 

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar bij Esther getraind. Ik worstelde met (zwangerschaps)kilo's die ik er zelf niet af kreeg. Esther heeft me op een prettige manier geholpen met voeding en beweging. Omdat je nog veel 'mag' is het goed vol te houden. Het sporten is altijd buiten en Esther verzint elke keer wat nieuws om te doen, veel fijner dan sporten in een sportschool. Nu de twaalf weken voorbij zijn heb ik me opgegeven voor Bootcamp, ook erg leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Elisabeth

 

Wat maakt Esther The Body Buddy zo bijzonder? Waarom is bij mij de knop omgegaan sinds ik bij haar begonnen ben? Het voelt bij haar niet als 'moeten'. Esther is vrolijk, lief en aardig. Ze weet me enorm te motiveren. Ze geeft afwisselende trainingen. Het is echt heerlijk om in de buitenlucht hard te lopen, oefeningen te doen en te boksen. Lantaarnpalen, bomen, bruggetjes, bankjes, schommels.... alles wordt onderweg gebruikt om oefeningen op te doen. En haar hele bus is volgeladen met allerlei sportattributen. Echt super.
Door middel van de voedingsschema's ben ik me heel bewust geworden van mijn eetpatroon. Het kost me geen moeite om de schema's te volgen. Het voelt heel natuurlijk. Ik ben bij Esther begonnen om fitter te worden. Maar ik ben uiteraard heel blij dat er inmiddels 14 kilo af is in 10 weken. Door Esther heb ik weer energie gekregen. Zij maakt sporten leuk. Ik ga zeker nog een tijdje door bij haar, want ik kan haar nog niet missen!

Anja


Met de komst van The Body Buddy - en dus Esther - in mijn leven, is is er wezenlijk iets veranderd. Ik haat(te) sporten, maar 2 keer in de week in de vroege ochtend (7.00 - 8.00 uur) staat Esther me met een glimlach op te wachten in het Noorderplantsoen. Ik gaap nog eens wat ;-) en dan gaat de les beginnen. Ik word echt blij van Esther en ben de hele dag met een goed gevoel aan het werk. Ze helpt me enorm met sporten én denken! Ze is mijn trainer, mental coach en psycholoog. Met haar hulp ga ik mijn doelen halen en voor de rest van mijn leven volhouden. Daarvan ben ik, met haar hulp, inmiddels overtuigd! Dus ik zeg: waar wacht je nog op? Lessen bij Esther zijn een cadeautje aan jezelf!

Sandrina


Het werd eens hoog tijd dat ik weer serieus aan de slag ging met mijn lichaam en zo ben ik The Body Buddy tegengekomen. Onder de begeleiding en expertise van Esther heb ik met plezier kunnen werken aan mezelf. Esther zorgt ervoor dat elke training anders is en ze creëert een veilige en vrolijke omgeving om dat mogelijk te maken. Ze investeert veel in je training en begeleiding. Ze denkt met je mee en neemt een all-round aanpak om de doelen te behalen. Ik zou The Body Buddy zeker aanraden!

Emma


Esther is een topper! Ze is niet zomaar een Personal Trainer, maar ze betekent veel meer voor mij! Niet PROBEREN maar DOEN is mijn nieuwe levensmotto dankzij haar. 

Corine

Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!

Hanneke

 

De personal training was voor ons beiden een avontuur op meerdere dimensies. Het voedingsschema was even wennen, maar bracht ons zoveel meer energie en kracht. We hadden geen after lunch/dinner dipjes meer en ik kon nog steeds wekelijks genieten van een broodje kroket. Het transformeren van onze voeding heeft er o.a. voor gezorgd dat de kilo’s er van af vlogen.

Het sporten in de buitenlucht was geweldig. We wilden daadwerkelijk elke week weer. Esther weet je uit te dagen en laat je zien wat je kan en wie je kan zijn en dit op een veilige en altijd leuke manier. We begonnen altijd met een glimlach en we eindigen altijd met een high five. Zelfs na stromende regen en ijzige kou reden we altijd weer met een glimlach naar huis.

Tenslotte is de coaching het onderliggende fundament. Esther neemt je mee en geeft je geweldige inzichten en oefeningen om deze gezonde mindset onderdeel te maken van jezelf. Ze kan zowel een spiegel zijn als een deur voor je openen.

Uiteindelijk is het de reis die jij zelf maakt naar je beste zelf. Esther is echter wel iemand die het erg geweldig vindt om tijdens deze reis naast je te lopen en je hierbij te helpen. Dat maakt haar niet voor niks tot de beste Personal Trainer van 2017 en voor ons gewoonweg de beste Personal Trainer.

Lotte en Daniël

 

Bij Esther eerst Personal Training gevolgd samen met mijn zusje en nu Bootcamp in de groep. Geen enkele week moeite gehad om te gaan trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend! Esther motiveert je zonder te veel te pushen, maar houdt daarbij wel jouw doelen in de gaten. Verder is ze gewoon zichzelf, altijd positief en betrokken. Het is leuk om een Body Buddy te zijn. 

Marian

 

Esther is een Personal Trainer die ervoor zorgt dat iedere training weer anders is. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen en net even dat stapje extra te doen. Altijd met humor en positiviteit! En dankzij Esther haar voedingsadviezen en weekmenu's ben ik niet alleen fitter, maar ook gezonder gaan eten.

Liesbeth

 

Esther is de drijvende kracht geweest om mij fysiek en mentaal weer terug te brengen in de oude staat :-) Ik kan mezelf nu voldoende motiveren om te blijven sporten en gezond te eten. Dus als je ook zelfstandig naar een gezondere leefpatroon wilt gaan, is Esther jouw trainer die je daar zal brengen!

Astrid

 

Na jaren van lichamelijke ongemakken door blessures en zwangerschappen belandde ik in een lang en intensief revalidatietraject. Mijn revalidatiearts zei: "Eerst werken aan het vinden van de oorzaak van de pijn, dan de pijn wegnemen en daarna werken aan de kilo's. In tijden van pijn vraagt je lichaam om suikers om toch nog een beetje een energiek gevoel mee te maken. Voel je je energieker, dan verandert ook de behoefte aan suiker en verdwijnen de kilo's". Yeah sure, dacht ik... Maar na enkele maanden revalidatie ontstond daar zo langzamerhand toch de energie om weer wat te gaan sporten. Bij Esther hoopte ik de juiste begeleiding te vinden om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam, fitter te worden en mijn mindset te veranderen.

Esther nam tijdens het intakegesprek alle tijd om mijn lichamelijke verleden en mijn mindset te leren kennen. Voor mijzelf soms een spinnenweb, dus ik was wel benieuwd wat zij er uit wist te halen. Esther was enorm begripvol en beet zich vast in dat spinnenweb om samen met mij de weg voorwaarts te gaan zoeken. De eerste Personal Training was zeer confronterend: deze gebruikt Esther om te testen wat de basis is. Ookal gaf Esther aan onder de indruk te zijn van hoe fit ik ondanks mijn verleden toch nog was: ikzelf was enorm teleurgesteld in het veelal opnieuw falen van mijn lichaam. De 'simpelste' oefeningen bleken al te veel.

Maar in week 2 was daar die ommekeer. Me strikt houdend aan mijn voedingsschema en Esther mij begeleidend met haar mindset trainingen begon mijn transformatie. Sowieso had ik de grootst mogelijke moeite mijn 6(!!!) maaltijden per dag te nuttigen. Ik wilde afvallen; hoezo 6x per dag eten? Haha! Opnieuw zo'n stukje mindset. Die angst om te eten "want ik wil afvallen"en het gevoel te falen als ik dan toch een keer een koek had gehad "zie je wel, alles is voor niks geweest", heeft Esther moeiteloos om weten te buigen naar genietmomenten als ik een koek eet en jezelf dingen gunnen. Wijn en chips zitten dus gewoon in mijn voedingsschema ;-)

Na 4-6 weken snapte ik het concept helemaal en kon ik het voedingsschema wat loslaten. Ik regel nu mijn maaltijden gewoon weer zelf en na 12 weken begeleiding zijn 8 kilo's voltooid verleden tijd! En dan heb ik niet eens het gevoel dat ik aan het diëten ben geweest, hoe is het mogelijk! Daarnaast geldt voor mij ook dat ik niet het concept van 3 herhalingen van 15 moet hanteren tijdens het sporten. Dit heeft in het verleden te vaak geresulteerd in overbelasting van mijn lichaam. Luisteren en dan stoppen is het concept: een uurtje bewegen, ongeacht wat, is voor mij al winst, zo heeft Esther mij ondertussen geleerd. Ik plak er nog 12 weken PT achteraan!

De kracht van Esther is om goed naar ieders verhaal te luisteren en te begeleiden op de punten waar jij als individu hulp nodig hebt. Ze kijkt naar hoe je je gedraagt, hoe je je voelt en reageert daar pijlsnel op. Ze is enorm goed benaderbaar, viert mini-feestjes mee en ik kan haar dan ook voor elke situatie absoluut aanraden!

Marleen

 

Heb je vragen? Neem contact op met Esther!

 

 

 

 

 

Personal Training

 

 

Coachingstrajecten voor minimaal 3 maanden.

3 opties:

Fysieke training
60 minuten
Alle trainingen vinden buiten plaats, we zijn al zoveel binnen. De
trainingen starten vanaf je huis, werkplek of in een park naar keuze.

Fysieke training + voedingsschema op maat
60 minuten
Voedingsschema op maat (inclusief keuzemenu's en extra recepten)

Fysieke training + voedingsschema + coaching
60 minuten + 15 tot 30 minuten coaching
Het oudste deel van ons brein, het zogeheten reptielenbrein zorgt
ervoor dat we altijd in onze comfortzone willen blijven, het
zorgt ervoor dat we smoezen en excuses verzinnen en het
breindeel wil dat we altijd blijven doen wat we altijd al deden.
Ik coach jou op het reptielenbrein, commitment,
de inner stance en consequent zijn.

Neem gerust contact op als je
vragen hebt of een vrijblijvend intakegesprek wilt.

 


 

Bootcamp trainingen

> Maandag      Kardinge   
> Dinsdag       
Kardinge   NIEUW!
> Woensdag   
Stadspark
> Donderdag   Kardinge
> Zondag         Noorderplantsoen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen

   
Zondag 09:30 uur tot 10:30 uur No-run lower
Zondag 11:00 uur tot 12:00 uur Regular

 >> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van nummer 14.

Let op: Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.


Stadspark, Bootcamp Groningen

 

Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur Regular/Extreme

 

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

 

Kardinge, Bootcamp Groningen

 

Maandag

Dinsdag

Donderdag  

 

18:30 uur tot 19:30 uur Regular

10:00 uur tot 11:00 uur Regular   NIEUW!

18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular

>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196