The Body Buddy - Waarom

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 56

Waarom


Plezier


Er wordt heel hard en effectief getraind bij The Body Buddy. Daarnaast is plezier hebben in het trainen erg belangrijk. Wanneer het gezellig is en wanneer je plezier hebt in het beoefenen van een sport, is het makkelijker en leuker om een doel te halen. Tijdens de Bootcamp trainingen wordt er veel gelachen en gekletst. Twee keer per jaar gaan we een dag naar Schiermonnikoog en er wordt elk jaar in Groningen een paasbrunch en een picknick door The Body Buddy georganiseerd.
Bij Personal Training is er naast het trainen en de gezelligheid ook altijd de mogelijkheid voor een goed gesprek, door de 1 op 1 begeleiding ontstaat er een band tussen jou en de trainer.


Balans


Geluk, gezondheid en in balans zijn gaan hand in hand. Een evenwicht dat wordt bereikt door middel van training, voeding, mentale gezondheid en ontspanning. Door te trainen zit je lekker in je vel, voel je je mentaal sterk en ontspan je goed. De rode draad door dit alles is voeding. Naast training kan The Body Buddy je ook op dit gebied helpen.


Gezond leven


Gezondheid speelt een grote rol in ons leven. Vier op de vijf Nederlanders beschouwen gezondheid als heel belangrijk voor hun kwaliteit van leven, en met Oud en Nieuw wensen wij elkaar een gezond jaar toe. Op die dagen hebben we allemaal goede voornemens om problemen met ons lichaam te voorkomen. Trainen bij The Body Buddy vermindert je kans op problemen zoals hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes.


Klachten tegengaan


Mensen zijn van nature bewegers. Wij zijn in miljoenen jaren geƫvolueerd tot rechtopstaande personen. Terwijl het menselijk lichaam zich ontwikkelde, werd ons brein steeds slimmer. Computers, televisies en auto's werden uitgevonden, waardoor wij nu voornamelijk een zittend leven leiden. Wij zitten zoveel dat onze spieren hierdoor veranderen. Sommige spieren worden strakker, andere juist zwakker, en daardoor kunnen er gewrichtsklachten ontstaan. Hoeveel mensen hoor je tegenwoordig niet klagen over rug-, nek- en schouderpijn? Problemen die vaak kunnen worden verholpen door te trainen bij The Body Buddy!

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196