The Body Buddy - Bootcamp

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 11

 

Bootcamp: 

Regular Bootcamp

No-run Lower Bootcamp

Extreme Intensity Bootcamp

 

Aanmelden voor twee gratis bootcamp lessen


Binnen de Buddy Formule heb je bij de bootcamp keuze uit 2 pakketten:

De Buddy Formule Fit Pakket:
1 x per week bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

De Buddy Formule Fit Pro Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

Bootcamp

Algemeen:
Van Bootcamp trainingen krijg je een atletisch lichaam.
Het is een trainingsprogramma waarin je coördinatie, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht worden getraind. Het hele lichaam wordt aangepakt en iedereen kan dit op eigen niveau doen. De dagelijkse sporter net zo goed als de nieuweling of iemand die na jaren rust weer in actie wil komen. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw fysieke gesteldheid. Je kunt kiezen uit de trainingen: regular, no-run en extreme. Tijdens alle trainingen worden de oefeningen zelfstandig, in tweetallen of groepsgewijs uitgevoerd, met of zonder attributen.

Bootcamp is begin deze eeuw ontstaan in het Amerikaanse leger. Mariniers werden zo getraind voor het 'echte' werk. Later is het overgewaaid naar Nederland. Wij hebben het hier niet letterlijk overgenomen. Het gaat om een leuke en intensieve manier van trainen. Geen fitnessapparatuur, maar terug naar de natuur. Geen geschreeuw, maar Bootcamp met een glimlach.

Goed schoeisel en sportkleding is belangrijk tijdens een Bootcamp training. Ook is een flesje water handig om mee te nemen.

 

Regular Bootcamp

Deze training is speciaal voor mensen die:
Lekker fanatiek willen trainen;
Het prima vinden om spierpijn te hebben na een training;
Minimaal vijf minuten achter elkaar kunnen rennen;
Weinig rust nodig hebben tussen de oefeningen;
Onder begeleiding samen met een gezellige groep willen trainen.


No-run Lower Bootcamp

Deze training is speciaal voor mensen die:
Heel graag aan bootcamp willen doen, maar niet mogen, kunnen of willen rennen;
Niet mogen rennen van een arts of orthopeed;
Wandelen in combinatie met krachttraining op een rustige gecontroleerde manier willen doen;
Het rentempo tijdens de lower en de reguliere bootcamp niet bij kunnen houden;
krachtoefeningen willen doen;
Onder begeleiding samen met een gezellige groep willen trainen.


Extreme Intensity Bootcamp

Deze training is voor mensen die:
Nog fanatieker willen trainen;
Na een reguliere bootcamp training nog TE veel energie over hebben;
Regelmatig tijdens een reguliere Bootcamp in de plankhouding op de anderen wachten;
Te weinig spierpijn hebben na de reguliere Bootcamp;
Vrijwel geen rust nodig hebben tussen de oefeningen;
Een hoger hardlooptempo aankunnen;
Meer burpees, mountainclimbers en intervaltraining willen;
Onder begeleiding samen met een gezellige groep willen trainen.
* Deze training is niet geschikt voor iedereen. 

De Buddy Formule Fit Pakket:
1 x per week bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

De Buddy Formule Fit Pro Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

  

Ik wil mij aanmelden voor twee gratis proeflessen!

 


Ervaringen

Supertrainster! De lessen zijn nooit hetzelfde, keuze tussen low, regular of voor de die-hards extreme. Spierpijn is dus altijd in meer of mindere mate present!

Anje

Mijn vroegere buurmeisje heeft een bedrijf in Bootcamp en Personal Training en dat doet ze super! Of je nou het lichaam van een Griekse God wilt, of gewoon op een gezond gewicht wilt bijven, het kan allemaal! Onder het motto: "Ja, maar het moet wel leuk blijven" is The Body Buddy een echte aanrader!

Wessel

Esther is betrokken en motiverend! De Bootcamptrainingen zijn afwisselend en je kan op eigen intensiteit meedoen. Wat ik bovendien leuk vind is de gezellige sfeer onderling tijdens de lessen en dat Esther goed kan koken! Het Online 30 dagen programma geeft goede resultaten en inzichten. Top Esther, ga zo door!

Laura

In een ontspannen, gezellige sfeer keihard trainen in de buitenlucht, maakt Bootcamp bij The Body Buddy ontzettend leuk! Elke training is een uitdaging op jouw niveau. En ook naast de trainingen heeft Esther ontzettend veel kennis in huis om je te helpen jouw doelen te behalen. Jouw doelen, want Esther is geen opdringerige trainer, maar iemand die helpt wanneer en waarmee jij dat wilt.

Marianne

Tijdens het afgelopen jaar trainen bij The Body Buddy heb ik niet alleen mijn lichaam zien veranderen -energieker, fitter, sterker en slanker- maar ook mijn mentaliteit. Waar ik van tevoren dacht een winterstop te gaan houden, heb ik de hele winter door getraind, de kou kun je je op kleden. Ook Bootcampen in de regen is helemaal niet zo erg. Maar meestal is het gewoon prima weer en is het genieten van het buiten zijn. Op deze manier sporten geeft je een lekker gevoel over jezelf en een energieboost. Esther doet elke training weer anders en heeft een leuke variatie in oefeningen: trx-banden, circuittraining, boksen, hardlopen, kettlebells etc. Ook wordt met testen regelmatig gekeken wat je voortgang is. De groep en Esther motiveren je het beste uit jezelf te halen. Zonder druk overigens: iedereen op z'n eigen tempo en niveau en een "off-day" hebben is ook okee.

Esther

Veel afwisseling, persoonlijke aandacht, gezellig, verstand van zaken, nuchter, vrolijk en energiek!

Maureen

Ik sport al ruim een jaar met veel plezier bij The Body Buddy! Naast de vele gevarieerde en uitdagende workouts is het ook nog eens super gezellig!

Stephanie

Bootcamp bij The Body Buddy is niet alleen heel erg effectief, het is ook nog eens super gezellig. Esther weet er altijd op een sportieve manier een feest van te maken. Doe een proefles en je zult merken dat het een blijvertje wordt!

Sheilah

Pas op! The Body Buddy werkt verslavend! Lekker sporten in de buitenlucht. Je voelt je beter na een Bootcamp. Gewoon lekkerder in je vel, wie wil dat niet?

Jacob

The Body Buddy is een aanrader! De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en gezellig, iedereen op eigen intensiteit! Esther heeft veel kennis op het gebied van sport en voeding. Haar 30 dagen online programma is ook een aanrader!

Jannie

Ik heb er inmiddels heel wat Bootcamp trainingen op zitten bij The Body Buddy en het blijft afwisselend, uitdagend (iedereen kan op eigen niveau trainen) en het is erg leuk!

Jetske

Met Esther loop je de kantjes er niet vanaf. Ze motiveert je om continu de lat hoger te leggen. De Bootcamp trainingen zijn heel afwisselend. Ze test je 1 x per twee maanden, dan kun je zien of je vooruitgang boekt. Ook stimuleert ze mij om vaker te trainen en op mijn voeding te letten.

Irma

 

De Buddy Formule Fit Pakket:
1 x per week bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

De Buddy Formule Fit Pro Pakket:
Onbeperkt bootcamp
Maandelijkse Buddy Mindset
Gratis The Body Buddy Kookboek

 

Ik doe graag mee aan twee gratis proeflessen!

 

 

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196