The Body Buddy - Logo

logo

Logo


The Body Buddy, letterlijk vertaald: de lichaamsvriend. Ik wil mensen helpen om lekker in hun vel te gaan zitten. Mensen die er veel voor over hebben om een doel te halen, verdienen een trainer die hun daarbij begeleid.

Bij Bootcamp wordt er veel in tweetallen of groepsgewijs getraind, 'buddygewijs'. Bij Personal Training traint de persoon alleen samen met de trainer. Er ontstaat een band tussen de personal trainer en de persoon die begeleid wordt.


Het logo geeft de buddies weer en het 'steuntje in de rug' of 'de stok achter de deur'. Ook is het yin en yang-symbool in het logo terug te vinden, verbeelding van het dynamische proces, beweging, evenwicht en balans.


De kleur groen staat voor natuur, rust, groei, evenwicht, gezond, tevredenheid en ontspanning, de kleur paars voor vertrouwen en intuïtie. Het blauw in het paars brengt rust en balans, terwijl de rode kleur hevigheid en uitbundigheid uitstraalt.

 

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196