facebooklinkedin

IMG 5246

 

Online Fit Challenge 
Exclusief voor vrouwen

AANMELDEN

Wil jij fit en zelfverzekerd zijn?

We hebben het allemaal heel erg druk! Daarnaast worden we gedurende de dag zo'n 200 keer verleid om te eten d.m.v. reclameborden, reclames op televisie, aanbiedingen in de supermarkten, feestjes etc.

We hebben het niet makkelijk! Maar naast de drukte en de verleidingen hebben we ook fysieke doelen.

We 'proberen' heel veel (Sonja Bakker, Weightwatchers, Modifast, eiwitshakes, de sportschool e.d.), maar op lange termijn lijken we het niet vol te houden. Hoe komt het toch, dat heel veel vrouwen jarenlang opzoek zijn naar het juiste patroon? Bij de meeste programma's krijg je alleen een trainings-en voedingsschema, bij dit programma ligt de focus op: mindset.

Om daadwerkelijk het juiste patroon te creëren, is er een verandering van mindset nodig. En ja! Daar werken we aan in dit programma! De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: Doelen stellen, motivatie, het reptielenbrein, commitment en succes behalen.

Naast alle andere programma's is ook dit geen magisch programma. Als jij doet wat nodig is, ontstaat er daadwerkelijk magie! 


De Online Fit Challenge bestaat uit: 

 • Elke maandag, woensdag en vrijdag een effectieve 16 minuten workout in je mailbox.
 • Elke dinsdag en donderdag een e-mail over voeding.
 • Elke zaterdag ben je vrij, wat betreft e-mails.
 • Het allerbelangrijkste: elke zondag een e-mail over mindset.
  Dus HOE je daadwerkelijk ervoor gaat zorgen dat je de trainingen en de juiste voeding gaat toepassen in jouw leven. 

4 zekerheden voor jou:

 • Geen crashdieet, moeilijke recepten, dure producten, wel simpele recepten, persoonlijke benadering, bruikbare tips.
 • Het past binnen je drukke levensstijl.
 • Blijvende verandering, omdat de e-mails en workout filmpjes na het programma openbaar blijven.
 • Je kiest voor een betrouwbaar programma, het is je investering absoluut waard.

 

Wat gezonde voeding is en wat goede trainingen zijn, weten we ondertussen wel. Maar HOE? Hoe ga je daadwerkelijk leven wat je weet?
Het is een 30 day Online Fit Challenge, maar het is niet voor 30 dagen. Het heeft namelijk geen zin om iets maar 30 dagen te doen. Na het programma blijf jij leven wat je allang weet: gezond en niet te veel eten en drinken en lekker veel bewegen. Consequent zijn en blijven is de sleutel tot succes!

Tijdens de 30 day Online Fit Challenge pas ik de straight-line-methode toe, wat wereldwijd wordt gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, en direct resultaat te creëren!

242 dames gingen je al voor!!
Zij weten hoe waardevol de Online Fit Challenge is.

Elke maandag is het mogelijk om te starten!
30 dagen: €119, inclusief btw.
ACTIE van €119,- nu voor €49,95!!

Ben jij bereid om geld, tijd en positieve energie in jezelf te steken? Lees dan verder! 


Ervaringen van powervrouwen:

Op dit moment zit ik op dag 19 en het gaat goed! Waar ik met Sonja Bakker, het koolhydraatvrije dieet, de diëtiste en mijn eigen gezonde eetboerenverstand niet goed uit de voeten kon, kan ik het met de Online Fit Challenge wel. Het is de combinatie van workouts, e-mails over voeding, e-mails over mindset, Esther haar enthousiasme en het uitwisselen van info in de besloten Facebookgroep die het hem doen!

Maureen


Het programma bevalt goed! Je krijgt nuttige en heldere informatie m.b.t. voeding, de trainingen zijn leuk en uitdagend en de mindset is voor mij een verrijking. Het is fijn om in een besloten groep informatie met elkaar te delen en elkaar te stimuleren. Ik vind de Online Fit Challenge een aanrader en de begeleiding van Esther is top, vol enthousiasme, heeft veel kennis en is op elk moment van de dag bereikbaar voor hulp!

Jannie 


Esther je bent een topper! Je krijgt het voor elkaar met jou Fit Challenge, dat ik nu als ik acht dagen achter elkaar werk, geen hoofdpijn heb. Het werkt stressverlagend en is verslavend! Ik ben me nu nog bewuster geworden van wat we dagelijks aan 'troep' eten. En ik merk nu door het veranderen van mijn voedingspatroon (1e keer twee uur over boodschappen gedaan) dat ik tussendoor geen behoefte heb aan chips/koek e.d. en ik ben langer verzadigd. Ook word ik 's morgens niet meer misselijk wakker! Kortom, ik ben nu beter in balans, heb meer energie en ik heb nu de drang om elke dag te sporten; heerlijk! Bedankt Esther!!!!! 

Natalie


Super programma Esther! Ik heb me niet gewogen want ik deed het niet voor de kilo's. Ik voel me veel fitter en beter en dat was ook de bedoeling! Zelfs mijn vriend voelt zich fitter, want hij heeft qua eten lekker meegedaan!  Hij is echt razend enthousiast en is nu 3 kilo afgevallen! Dus je Online Fit Challenge is ook voor mannen :-) Dit gaan we zeker volhouden!! Dankjewel!

Ingrid


Ik leef sinds februari 2014 suikerarm en een stuk bewuster. Echter was ik de laatste tijd de focus kwijt en kreeg ik die laatste 4kg maar niet kwijt. Daarom heb ik besloten om mee te doen met de Online Fit Challenge. Hierdoor heb ik mijn focus teruggevonden en realiseer ik mij dat alles te maken heeft met de juiste mindset en herken ik mijn reptielenbrein ;-) Ondanks mijn schouderblessure heb ik mijn doel al bijna gehaald, ik moet nog een halve kilo. Hiervoor heb ik nog 5 dagen, dus dat ga ik redden! Bedankt Esther, dat ik mijn focus weer terug heb, voor de trainingen en alle informatie! Super leuk programma dat voor iedereen te volgen is!

Talitha


Na de Online Fit Challenge van The Body Buddy kan ik eindelijk zeggen dat ik weer in de 'gezonde modus' zit. Ik vond het een erg fijn programma. Zes dagen in de week krijg je op hetzelfde tijdstip een e-mail over mindset, voeding of een workout. De trainingen zijn lekker pittig en Esther moedigt je aan om alles te geven. Na twee weken kreeg ik zelfs zin om de workouts te doen! Ik ben daarnaast ook echt weer op m'n voeding gaan letten. Tijdens de challenge ben ik 3 kilo afgevallen en ik ben vastberaden om door te zetten! Ik kan het programma echt aanraden aan mensen die (weer) gezonder willen gaan leven en zich beter in hun vel willen voelen.  

Janneke


De Online Fit Challenge heeft mij een nieuwe focus gegeven op sportgebied, maar vooral ook op voeding. Tijdens het programma werd ik geconfronteerd met mijn gedrag ten opzichte van sport en voeding. Esther heeft me de tools gegeven om op mijn eigen manier een plan te maken wat ik graag wilde veranderen en dit ook daadwerkelijk in actie te brengen. Resultaat is dat ik weer gemotiveerd ben om te bewegen en mijn voedingspatroon aan te passen op een gezonde manier! Tijdens de challenge krijg je inzicht, maar vooral ook de tools om te veranderen wat noodzakelijk is. Makkelijk is het niet, je moet zelf verantwoording nemen voor je eigen gedrag. Maar gelukkig is Esther een goede coach die je altijd adviezen geeft, een steuntje in de rug, of een schop onder je kont ;-)

Aaltsje


Mijn reden om mee te doen aan de Online Fit Challenge was dat ik graag meer bewust wilde zijn van mijn eetgedrag, dus gezonder te gaan eten. Wat betreft sporten zat ik wel aardig goed, maar eten was het probleem. Door dit programma van Esther ben ik meer op mijn eten gaan letten en gezonder gaan eten. De mailtjes die elka dag langskwamen hielpen mij om de gezonde keuzes te maken. Daarnaast vond ik het erg handig dat in de Facebookgroep ook een aantal leuke recepten werden gezet door Esther. Ik ben door de challenge gezonder gaan eten en ook nog eens ruim 3 kilo kwijt! Ik ga zeker door met deze gezondere levensstijl en kan het programma zeer aanraden! 

Eline 


Mijn reden om mee te doen aan deze challenge was om wat kilo's kwijt te raken nadat ik in een jaar tijd behoorlijk was aangekomen. Dit maakte mij voornamelijk wat onzeker. Tijdens de 30 day Fit Challenge heb ik veel geleerd over voeding en om bewust te worden wat je allemaal naar binnen werkt. Het sporten ging voor die tijd al aardig goed, 2 tot 3 keer in de week. Door het programma was ik 5 keer per week aan het sporten en in plaats van dat ik er moe van werd kreeg ik er veel meer energie van. Al met al heeft de challenge mij 3 kilo gewichtsverlies opgeleverd waar ik erg blij van wordt. Voor mij is het nu heel simpel. Er is nu een stukje in mijn levensstijl veranderd waar ik lekker verder mee ga.

Renee

Ik ben heel blij met de methode van Esther! Ze heeft mij geholpen om in 30 dagen moeiteloos en met plezier een ongezond eetpatroon om te zetten in een gezond eetpatroon. Ook de High Intensity oefeningen helpen en zijn goed te combineren met een druk werk- en gezinsleven.

Sanne

De Online Fit Challenge met Esther was spannend tot het einde. Je stelt doelen, je brengt in kaart hoe je er komt, je krijgt theorie en je krijgt filmpjes met work-outs. Gaandeweg leer je waar je valkuilen zitten en hoe je hiermee om zou kunnen gaan. Maar je moet het zelf allemaal doen. Er is tegen me gezegd: "Nou, ik zou het niet kunnen hoor, met een online coach... Daar heb ik niet genoeg discipline voor". Nou, Esther laat je inzien hoe je hier dus mee om kunt gaan. Je komt er achter dat als je iets echt graag wilt, je dit ook kunt. Maar je moet het wel echt willen, of je doelen bijstellen. Daarnaast moet je het effect van de filmpjes niet onderschatten. Om de dag stond Esther bij me in de woonkamer, energiek laat ze zien welke oefeningen er die dag op het programma staan. En als er geen filmpje kwam, dan was het wel informatie over gezonde voeding of over mindset. En uiteindelijk heb ik dus mijn doel gehaald, vier kilo kwijt in 30 dagen. En dat voelt goed!

Wietske

Vandaag helaas alweer de laatste dag van de challenge. De training was weer top en wat een leuke afsluiter van deze maand. Graag wil ik je bedanken voor alle heldere info, workouts en stimulans om deze maand echt de omslag te maken naar een gezonder leven. Ik heb al heel wat gedaan, uitgeprobeerd en getest om meer te sporten, af te vallen en gezonder te leven, maar ik moet zeggen dat jij toch echt wel de beste info levert. Geen vaste voedingslijsten, maar puur de juiste input om zelf de switch te maken. En natuurlijk de focus op mindset, wat een zigzagmomentje bij mij zeker gaat voorkomen. Afgelopen maand heeft me veel gebracht, nog nooit zo gezond gegeten, dus ik ben om en ik ga hier zeker mee door. Morgen begin ik weer vrolijk bij dag 1! Ook de andere meiden natuurlijk bedankt voor het delen van alle verhalen en input van lekkere recepten!

Mijke

Hier en daar confronterend, maar vooral heel leerzaam en heel fijn om eindelijk eens patronen te doorbreken. Ik vond vooral het menselijk aspect heel prettig. Gaat het even niet zoals je eigenlijk had gewild of gepland? Schud het de hand en ga meteen weer verder. Erken je comfortzone, maar richt je op je kracht. Ik zal gegarandeerd nog enkele keren in mijn eigen valkuilen trappen, maar nu ben ik me daarvan bewust en kan ik in de toekomst hier een positieve draai aan geven.

Anje

AANMELDEN

 

 

Online Fit Challenge

NIEUW: Start op elke willekeurige maandag!

Stel concrete realistische doelen en creëer resultaat!

30 dagen    € 119,- inclusief btw

 

 

 
   
   
   
   

 


Bootcamp trainingen

> Maandag      Kardinge   
> Dinsdag       
Kardinge   NIEUW!
> Woensdag   
Stadspark
> Donderdag   Kardinge
> Zondag         Noorderplantsoen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen

   
Zondag 09:30 uur tot 10:30 uur No-run lower
Zondag 11:00 uur tot 12:00 uur Regular

 >> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van nummer 14.

Let op: Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.


Stadspark, Bootcamp Groningen

 

Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur Regular/Extreme

 

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

 

Kardinge, Bootcamp Groningen

 

Maandag

Dinsdag

Donderdag  

 

18:30 uur tot 19:30 uur Regular

10:00 uur tot 11:00 uur Regular   NIEUW!

18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular

>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


 • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
  Femke Thole
 • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
  Donald van der Werff
 • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
  Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196