The Body Buddy - Online Fit Challenge

IMG 5246

 

The Body Buddy
Online Fit Challenge
Girls Only

 

  

Waarom lukt het afvallen en fit worden niet? En als het lukt is het meestal maar voor even.

 

Je hebt het zo druk! Je hebt een veeleisende baan, een lekker vol privéleven en alles wat er nog meer bij komt kijken. Je geeft voeding en bewegen op de schaal van 1 tot 10 zeker een 9 qua belangrijkheid. Maar als je jezelf een brutaal eerlijk cijfer mag geven, is het niet hoger dan een 6.

 

Elke keer start je met goede hoop. Je spreekt met jezelf af dat je vanaf nu echt wekelijks gaat sporten en op je voeding gaat letten. Op maandag ga je sporten en op vrijdag vraag jij jezelf af waar de week gebleven is. Op dinsdagavond was je nog trots op je voedingspatroon en dat heb je op woensdagavond alweer verpest. ‘Laat maar zitten. Het gaat mij deze week niet lukken. Ik ga nu eerst genieten en na deze drukke periode ga ik echt starten.’

 09 06 2022 studiofotosessie Esther de Boer klein formaat LSFotografie 27

Soms snap je niet waarom je niet gewoon doorzet. Je weet waarom het goed voor je is en je wilt het zo graag. Je hebt alle kennis en de wil in huis, waarom lukt het jou dan niet en val je steeds weer terug in je oude patroon?

 

Dit kan meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat je een onrealistisch plan hebt. Je wilt het liefst drie kilo per week afvallen en vijf keer per week sporten. Dit lukt niet, waardoor je jezelf keer op keer teleurstelt en daardoor weer stopt. Het kan ook zijn dat je comfortbrein (on)bewust heel sterk aanwezig is, waardoor je blijft uitstellen en smoesjes blijft verzinnen. Ook kan het zijn dat je zit te wachten op het juiste moment. Je wilt pas starten als je gemotiveerd bent, maar motivatie komt en verdwijnt net zo snel.

Iedereen is verschillend, en jij verdient een plan wat bij jou past om je doelen daadwerkelijk te bereiken!

09 06 2022 studiofotosessie Esther de Boer klein formaat LSFotografie 24 

De afgelopen jaren heb ik honderden voedingsschema’s gemaakt, meer dan 1000 mensen getraind bij mijn bootcamp en personal trainingen, ik heb een kookboek met uniek concept geschreven en ik ben meermaals uitgeroepen tot de beste personal trainer van Groningen en Nederland.

 

Hoi, Ik ben Esther de Boer en ik ben Miss Consequent (en dat kan jij ook). 300+ vrouwen hebben mijn online programma gevolgd, waarin zij 30 dagenlang drie work-outs (van 16 min.) per week deden, op een positieve manier met hun voeding leerden omgaan en het allerbelangrijkste waren de e-mails over mindset: dus HOE je daadwerkelijk ervoor gaat zorgen dat je de trainingen en de juiste voeding gaat toepassen in jouw leven.

Acht jaar later heb ik de challenge uitgebreid met 24 extra work-outs, veel nieuwe info over voeding en 24 mindset movies.
Het is vanaf nu een 7 maanden programma! 

 

“Dat irritante reptielenbrein is echt hardnekkig, maar als je weet hoe het moet, is hij ook makkelijk weg te sturen. Zo makkelijk als die komt, zo makkelijk stuur je hem ook weer weg!”

Floortje (35 jaar)

 

“Ik heb geleerd dat ik echt controle kan uitoefenen over mijn comfortbrein. Dat het iedere keer opspeelt, maar dat ik echt geen motivatie nodig heb om te trainen of gezond te eten, want ik kan het gewoon doen als ik mijzelf dat opdraag.”

Jeanine (44 jaar)

09 06 2022 studiofotosessie Esther de Boer klein formaat LSFotografie 61 

Ook jij kan leren HOE je dat wat je weet over eten en bewegen daadwerkelijk consequent blijft toepassen zodat jij niet alleen de belangrijkheid, maar ook jezelf een 9 voor de uitvoering geeft!

 

Jij bent van harte welkom bij The Body Buddy Online Fit Challenge!

 

 

Als The Body Buddy Online fit Buddy krijg je in de eerste maand:

1. Elke maandag, woensdag en vrijdag een effectieve 16 minuten workout in je mailbox;
    Elke dinsdag en donderdag een e-mail over voeding;
    En het allerbelangrijkste: elke zondag een e-mail over mindset.

Als lid mag je gebruik magen van privé coaching via Whatsapp of via e-mail en je hebt direct toegang tot de *Whatsappgroep als    volwaardig member van de community. 

 

Daarna krijg je:

2. De 13 workouts in 1 e-mail zodat je ze kan blijven doen (ik zal je eraan helpen herinneren).

Vervolgens krijg je 6 maandenlang:

3. Elke woensdag een e-mail over voeding en mindset.

4. Elke zondag een nieuw work-out filmpje (je sport gezellig met mij op het moment dat jou het beste uitkomt).

5. Tijdens het programma heb je toegang tot de *Whatsappgroep, waarin je wekelijks door mij getriggerd wordt met vragen. Je bent met gelijkgestemden die elkaar liefdevol tips geven.

6. Privé coaching: gedurende het programma mag jij mij op elk moment van de dag een persoonlijk Whatsappje of mailtje sturen en krijg je snel antwoord, zodat we ervoor zorgen dat jij niet terugvalt naar een 6, maar altijd een 9 blijft!

Benodigdheden:
In de eerste maand schrijfgerei en een matje.
Na de eerste maand heb je schrijfgerei, een matje en gewichten van 3 kg nodig.  

*Whatsappgroep hoeft niet, mag wel.

In de Whatsappgroep maakt het niet uit hoe actief en open je bent qua berichtjes sturen. Iedereen is anders en dat is helemaal oké.


 

09 06 2022 studiofotosessie Esther de Boer klein formaat LSFotografie 69

Je hebt vast al eens aan een challenge meegedaan. Deze draaien vaak om strategieën. Als je dit en dit doet, dan creëer je dat…

Heel veel programma’s houden na een aantal weken of maanden op. Jij gaat weer doen wat je deed en daardoor krijg je wat je kreeg.

Je hebt meer kennis, maar je past het niet toe. Iets weten en niet leven staat gelijk aan en is hetzelfde waard als het niet hebben van de informatie. Je had het net zo goed niet kunnen weten.

 

Bij dit programma gaan we ervoor zorgen dat je daadwerkelijk leeft wat je weet! Het blijft niet bij gedachten, dromen, hopen en een terugkerend plan in je hoofd, maar jij gaat het echt doen.

 

Hoe mooi is dat?

 

Je gaat worden wie jij wilt zijn en doen wat nodig is. En ja! Met angsten, met smoesgedachten en ook als je niet gemotiveerd bent.

 

Het kan allemaal en dat ga ik je laten ervaren!

 
 
 
Start komende maandag met het 7 maanden programma:

Van €229,-

Nu voor €124,99

 

Zolang je binnen deze conversatie blijft gaat je comfortbrein geen kans krijgen om terug te vallen in oude patronen.

 

Wil jij de juiste balans in je werk, sociaal leven, voeding en sport? Dan is mijn concept de enige manier om jouw doel makkelijk en blijvend te behalen.

 

En jij weet ook: als jij straalt, lekker in je vel zit en goed voor jezelf zorgt, dan ben je een meer ontspannen moeder, je bent beter en krachtiger in je werk en je bent veel gezelliger als vriendin!

09 06 2022 studiofotosessie Esther de Boer klein formaat LSFotografie 46


Ervaringen van powervrouwen:

 

The online fit challenge is een ideaal programma om aan mee te doen. Het helpt mij inzicht te krijgen in voeding en gezonde keuzes te maken. Bovendien zijn de workouts ideaal voor een moeder die nooit tijd heeft. Ik ben inmiddels 15 kilo kwijt in 5 maanden. Esther is inspirerend en geeft de juiste mindset mee! Een aanrader dus!
Marije (38 jaar)

 

Op dit moment zit ik op dag 19 en het gaat goed! Waar ik met Sonja Bakker, het koolhydraatvrije dieet, de diëtiste en mijn eigen gezonde boerenverstand niet goed uit de voeten kon, kan ik het met de Online Fit Challenge wel. Het is de combinatie van workouts, e-mails over voeding, e-mails over mindset, Esther haar enthousiasme en het uitwisselen van info in de besloten Whatsappgroep die het hem doen!
Maureen (33 jaar)


Het programma bevalt goed! Je krijgt nuttige en heldere informatie m.b.t. voeding, de trainingen zijn leuk en uitdagend en de mindset is voor mij een verrijking. Het is fijn om in een besloten groep informatie met elkaar te delen en elkaar te stimuleren. Ik vind de Online Fit Challenge een aanrader en de begeleiding van Esther is top, vol enthousiasme, heeft veel kennis en is op elk moment van de dag bereikbaar voor hulp.
Jannie (34 jaar)Ik ben heel blij met de methode van Esther! Ze heeft mij geholpen om in 30 dagen moeiteloos en met plezier een ongezond eetpatroon om te zetten in een gezond eetpatroon. Ook de High Intensity oefeningen helpen en zijn goed te combineren met een druk werk- en gezinsleven.
Sanne (52 jaar)

 

De Online Fit Challenge met Esther was spannend tot het einde. Je stelt doelen, je brengt in kaart hoe je er komt, je krijgt theorie en je krijgt filmpjes met work-outs. Gaandeweg leer je waar je valkuilen zitten en hoe je hiermee om zou kunnen gaan. Maar je moet het zelf allemaal doen. Er is tegen me gezegd: "Nou, ik zou het niet kunnen hoor, met een online coach... Daar heb ik niet genoeg discipline voor". Nou, Esther laat je inzien hoe je hier dus mee om kunt gaan. Je komt er achter dat als je iets echt graag wilt, je dit ook kunt. Maar je moet het wel echt willen, of je doelen bijstellen. Daarnaast moet je het effect van de filmpjes niet onderschatten. Om de dag stond Esther bij me in de woonkamer, energiek laat ze zien welke oefeningen er die dag op het programma staan. En als er geen filmpje kwam, dan was het wel informatie over gezonde voeding of over mindset. En uiteindelijk heb ik dus mijn doel gehaald, vier kilo kwijt in 30 dagen. En dat voelt goed!
Wietske (43 jaar)

 

Graag wil ik je bedanken voor alle heldere info, workouts en stimulans om deze maand echt de omslag te maken naar een gezonder leven. Ik heb al heel wat gedaan, uitgeprobeerd en getest om meer te sporten, af te vallen en gezonder te leven, maar ik moet zeggen dat jij toch echt wel de beste info levert. Geen vaste voedingslijsten, maar puur de juiste input om zelf de switch te maken. En natuurlijk de focus op mindset, wat een zigzagmomentje bij mij zeker gaat voorkomen. Afgelopen maand heeft me veel gebracht, nog nooit zo gezond gegeten, dus ik ben om en ik ga hier zeker mee door. Morgen begin ik weer vrolijk bij dag 1! Ook de andere meiden natuurlijk bedankt voor het delen van alle verhalen en input van lekkere recepten!
Mijke (46 jaar)

 

Hier en daar confronterend, maar vooral heel leerzaam en heel fijn om eindelijk eens patronen te doorbreken. Ik vond vooral het menselijk aspect heel prettig. Gaat het even niet zoals je eigenlijk had gewild of gepland? Schud het de hand en ga meteen weer verder. Erken je comfortzone, maar richt je op je kracht. Ik zal gegarandeerd nog enkele keren in mijn eigen valkuilen trappen, maar nu ben ik me daarvan bewust en kan ik in de toekomst hier een positieve draai aan geven.
Anje (40 jaar)

 

AANMELDEN

 

 

 

 

 

 

 

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196