The Body Buddy - Kookboek

 

nieuwe cover

 

 

Vul de kortingscode: thebodybuddykookboek15 in en krijg 15% korting op je aankoop.

 

Koop het kookboek!

De koopknop verwijst je door naar mijn persoonlijk account op de webshop van Uitgeverij Nobelman.

 

Waarom lukt het afvallen niet? En als het dan goed gaat, waarom maar voor even?

 

Elke keer start je met goede hoop. Je denkt dat het dit keer echt gaat lukken. Je spreekt met jezelf af dat je deze week niet gaat snoepen, pas in het weekend een wijntje gaat drinken en niet te veel koolhydraten gaat eten.

 

De maandag kom je goed door. Dinsdagavond lig je trots, maar met een knorrende maag in bed. Op woensdag neem je iets lekkers op het werk en op donderdag gaan de remmen los. ‘Laat maar zitten! Het lukt me deze week toch niet. Volgende week start ik en dan gaat het echt lukken! Nu mag ik nog even genieten.’

 279421938_693790108517844_5626335676315324225_n.jpg

 

Soms snap je gewoon ook niet waarom je bijna niet afvalt. Je hebt toch ook deze week weer zo je best gedaan? Hoe komt het dat het zo langzaam gaat?

 

Er zijn zoveel manieren en diëten om succesvol af te vallen. Alle diëten werken! De bedenkers van de diëten hebben ervoor gezorgd dat je minder calorieën tot je neemt dan dat je er verbruikt en dat is de belangrijkste voorwaarde om af te vallen.

 

Waarom lukt het jou dan niet en val je steeds weer terug in je oude patroon?

 

Dat kan meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat het dieet uit zodanig weinig calorieën bestaat dat je lichaam niet goed meer functioneert – en dus houd je het niet vol. Het kan ook zijn dat het dieet totaal niet flexibel is waardoor je weinig keuze hebt. Je kan gewoon niet lekker variëren. En het kan zijn dat je geen realistisch doel hebt gesteld dat bij jouw lichaam past. Iedereen is verschillend, en jij verdient een plan wat bij jou past om je doelen daadwerkelijk te bereiken.

 Esther kookboek kleine bestanden onbewerkt 186

 

Nadat ik ben uitgeroepen tot de beste personal trainer van Nederland heb ik een uitgebreid onderzoek gedaan onder 250 klanten. En zó is mijn unieke concept ontstaan.

 

Dit kookboek levert je complete dagmenu’s met flexibele recepten, dus er is alle ruimte om een menu samen te stellen dat bij jou past en met ingrediënten te werken die jij lekker vindt. Omdat het bij afvallen voor een groot deel om calorieën gaat (meer verbranden dan je binnenkrijgt), zijn ze allemaal voor je geteld. Hoe handig is dat!

 

Het kookboek bestaat uit zes categorieën die je hele dag vullen: van ontbijt tot avondsnack. Alle recepten binnen een categorie bestaan uit dezelfde hoeveelheid calorieën. Doordat bijvoorbeeld alle diners uit 500 calorieën bestaan, maakt het niet uit of je voor een koolhydraatarm recept kiest of voor een heerlijke pasta, het resultaat is hetzelfde! Je hoeft geen vast voedingsschema te volgen, je kiest gewoon maaltijden die bij je huidige voedingspatroon passen.

 280367313_700150897881765_6503617328622552528_n.jpg

 

De eet- en drinkmomenten in het boek bestaan uit: ontbijt 300 kcal, lunch 350 kcal, tussendoor 200 kcal, diner 500 kcal, avondsnack 250 kcal en drinken 100 kcal. Er is zelfs een hoofdstuk met lekkers. Mijn idee met dit hoofdstuk is dat je een paar keer per week (wanneer jij er zin in hebt) je favoriet uit de lijst met lekkers kiest in plaats van het tussendoortje of de avondsnack. Want bij afvallen draait het niet om wat je eet, maar om de calorieën. Je wilt een voedingspatroon dat jij je hele leven kan volhouden. Nooit meer chocolade, koekjes of chips? Dat is toch niet realistisch!

 

Het flexibele menu in dit kookboek bestaat in totaal uit 1700 calorieën. Maar iedereen is anders! Dus door eerst met behulp van het stappenplan in het boek te bepalen wat voor jou de ideale hoeveelheid calorieën is en je menu’s daarop aan te passen, is het gemakkelijk om ook na het bereiken van je streefgewicht vol te houden.

 279910934_699257327971122_8359806103740202640_n.jpg

 

“Ik had nooit opgemeten hoeveel muesli ik gebruikte en hoeveel calorieën dat dan waren. Je krijgt heel makkelijk veel meer calorieën binnen dan je denkt, daar heb ik nooit zo bewust bij stilgestaan. Esther heeft een top kookboek geschreven, waarbij je zonder echt grote veranderingen in je eetpatroon afvalt! Een methode die goed op lange termijn vol te houden is en resultaat levert. Esther heeft alle calorieën geteld, je hoeft alleen het recept te volgen. Het geeft veel inzicht in wat je allemaal aan calorieën onbewust in je mond stopt. Tot nu toe 3 kilo afgevallen, zonder dat het echt moeite kostte.”

 

Lisette (28 jaar)

 

Ook Tim Ringers heeft meegewerkt aan het kookboek, hij is de winnaar van het tv-programma Topchef.

 

Wil jij voor altijd jouw overtollige kilo’s kwijtraken? Dan is mijn concept de enige manier om jouw doel makkelijk en blijvend te behalen.

 280535852 705021070728081 3587977684165292320 n

 

Wist je trouwens dat je minimaal 1200 calorieën per dag nodig hebt om je hersenen, longen, nieren en lever te laten functioneren? Wil jij nu nog steeds een dieet of een zelfbedacht plan volgen met veel te weinig calorieën?

 

7000 calorieën = 1 kilo. Ik snap dat je het liefst 3 kilo per week afvalt. Bij 3 kilo hebben we het dus over 21000 calorieën. Begrijp je nu dat dat helaas niet realistisch is?

 

Het lukt 85% van de mensen niet om een dieet vol te houden. Als jij een plan wilt volgen wat makkelijk en super efficiënt is, dan mag je dit unieke concept niet missen!

 

Vanaf vandaag hoef jij jezelf niks meer te verbieden. Je kan heerlijk blijven eten volgens je huidige voedingspatroon. Je hoeft niet elke maandag opnieuw te beginnen en je kan vanaf nu vertrouwen hebben dat het jou gaat lukken!

 

 

Vul de kortingscode: thebodybuddykookboek15 in en krijg 15% korting op je aankoop.

 

Wist je dat de auteur ruim 40% afstaat aan bol.com? Bestel het kookboek via deze website en ontvang een persoonlijk gesigneerde versie door Esther! Vandaag besteld (voor 15 uur) morgen in huis!

 

Koop mijn kookboek!

De koopknop verwijst je door naar mijn persoonlijk account op de webshop van Uitgeverij Nobelman.

 279626997_697962428100612_4096800870331448396_n.jpg

 

Een fijn overzichtelijk hulpmiddel voor een gezonde leefstijl waarbij meten = weten the key is! Daarnaast een eye-opener hoeveel en lekker je nog kunt eten wanneer je wilt afvallen. Kortom een echte aanrader!!

 

Renate (28 jaar)

 

 

Zelf bepalen wat je eet met ontzettend lekkere recepten voor elk moment van de dag. Aanrader om dit kookboek aan te schaffen!

 

Jantine (45 jaar)

 

 

Na het Online Fit programma voor vrouwen volbracht te hebben, kon het niet uitblijven ook het kookboek te kopen. Inmiddels al eventjes in huis en het boek is zeker een aanrader. Alles staat duidelijk omschreven en sluit echt aan op wat je nodig hebt. Zelfs voor iemand (ik dus) die niet zo van koken houd, ervaar ik hier wel plezier in. Mede omdat de keuze reuze is en variatie goed mogelijk. Zeker een goed hulpmiddel bij het op gewicht blijven en afvallen.

 

Sheila (37 jaar)

 

 

Een zeer overzichtelijk boek waar je met gemak je ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en avondsnack uit kunt kiezen en zo aan de gewenste calorieën kunt komen om af te vallen of op gewicht te blijven. Esther heeft alle recepten heel duidelijk beschreven en er is voldoende variatie. Mijn favorieten zijn de groene smoothie en de Mexicaanse rijst met kidneybonen. Wat ik extra prettig vind zijn de harde kaft en de prachtige foto's die het geheel een heel verzorgd uiterlijk geven.

 

Mattie (65 jaar) 

 

 279417212 693793588517496 6669521293662245187 n

 

Mooi design. Echt een simpele methode. Als je je aan het boek houdt bereik je je doel. Dat komt omdat je je caloriebehoefte voor in het boek berekent aan de hand van een formule. De recepten zijn smaakvol en een feestje. Ook goed te combineren met kinderen, sport en slaap want de recepten zijn makkelijk te bereiden. Dit en nog meer smoesjes kun je dus niet meer gebruiken.

 

Leonie (34 jaar)

 

 

Wat een tof kookboek! Ik had tot voor kort een hekel aan koken, zeker na een lange werkdag. De kookboeken die ik heb geprobeerd te volgen, liggen nu stof te happen op een plank. Het kookboek van Esther bestaat uit heerlijke gerechten, veel variatie en bestaat uit normale ingrediënten. Die je niet hoeft te zoeken in de winkel of waarvan je eerst via Google een afbeelding moet zoeken om aan het winkelpersoneel te laten zien. Nu loop ik al een aantal weken met alleen maar gezonde ingrediënten de winkel uit. De stelling waar het snoep en de chocolade ligt, wordt zonder enige moeite overgeslagen. Ik voel mij door alle gezonde gerechten een stuk fitter en ben al wat kilo's lichter, kortom een win-winsituatie.

 

Corine (48 jaar)

 

  

Het boek heeft mij supergoed geholpen bij het bereiken van mijn doel: afvallen op een niet-vervelende manier met lekker en gevarieerd eten.

 

Jacobien (30 jaar)

 

 

Ik ben heel blij met het kookboek van Esther, je bent je meer bewust van hoeveel calorieën er in producten zitten en maakt hierdoor betere keuzes. De maaltijden zijn vaak groot en vullend, waardoor je je lang verzadigd voelt en hierdoor veel minder gaat snacken!

 

Vera (26 jaar)

 

 

 

Koop het kookboek!

 De koopknop verwijst je door naar mijn persoonlijk account op de webshop van Uitgeverij Nobelman.