The Body Buddy - REFERENTIE AALTSJE WOUDSTRA

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 36

voeding. Esther heeft me de tools gegeven om op mijn eigen manier een plan te maken wat ik graag wilde veranderen en dit ook daadwerkelijk in actie te brengen. Resultaat is dat ik weer gemotiveerd ben om te bewegen en om mijn voedingspatroon aan te passen op een gezonde manier! Tijdens het programma krijg je inzicht maar vooral ook de tools om te veranderen wat noodzakelijk is. Makkelijk is het niet, je moet zelf verantwoording nemen voor je eigen gedrag. Maar gelukkig is Esther een goede coach die je altijd adviezen geeft, een steuntje in de rug, of een schop onder je kont ;-)

 

 

Aaltsje Woudstra

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196