The Body Buddy - REFERENTIE JANNEKE BRESTERS

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 36

hetzelfde tijdstip een e-mail over mindset, voeding of een workout. De trainingen zijn lekker pittig en Esther moedigt je aan om alles te geven. Na twee weken kreeg ik zelfs zin om de workouts te doen! Ik ben daarnaast ook echt weer op m'n voeding gaan letten. Tijdens het programma ben ik 3 kilo afgevallen en ik ben vastberaden om door te zetten! Ik kan het programma echt aanraden aan mensen die (weer) gezonder willen gaan leven en zich beter in hun vel willen voelen.

 

Janneke Bresters

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196