The Body Buddy - REFERENTIE PEDRO TERPSTRA & SAROLTA VAN BEEK

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 36

fysieke gesteldheid. Geen excuses meer maar gewoon 1 x in de week onderhanden worden genomen en beter letten op je voeding. Drukke banen, 2 kids, te weinig sporten en een prachtig sociaal leven hadden hun sporen achter gelaten. Te weinig conditie, niet echt fit, etc. Gewoon fitter worden was en is het uitgangspunt.

En het roer is om. Elke dinsdag staat ze bij ons voor de deur. Buurmeisje (oppas) erin. Wij eruit. Of we nu willen of niet. Geen keuze. En dat is eigenlijk heerlijk en succesvol. Anderhalf uur gaan we aan de slag. Op maat. Fanatiek, maar passend. Elke keer is anders. De route, de oefeningen, de attributen, de volgorde, etc. Nooit saai. En buiten. Vooral dat laatste maakt veel energie bij mij los.

En Esther meet. Want wie meet die weet. En daardoor weten we dat er overal centimeters verdwijnen! Echt heel bijzonder en fijn.

 Dus wij gaan er mee door!

 Pedro en Sarolta

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196