The Body Buddy - REFERENTIE HANNEKE OOSTENDORP

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 36

sporten deed ik alleen in mijn tienerjaren. Inmiddels was ik moeder van 2 kinderen, was ik enorm aangekomen en was mijn conditie ver te zoeken. Ik maakte met Esther doelen die ik wilde behalen: 10 kg eraf, fitter worden en weer plezier krijgen in het sporten. Eigenlijk was ik wat sceptisch over het behalen van de doelen. Het zou me nog wel lukken om fitter te worden, maar 10 kg eraf zou betekenen dat ik mijn gewicht terug kreeg van voor mijn kindertijdperk, onhaalbaar, en plezier hebben in het sporten, daar geloofde ik niet zo in. Dus een flinke klus voor Esther!

 

Nu, ruim een jaar later, ben ik 11 kg lichter, doe ik mee met hardloopwedstrijden (4 mijl, plantsoenloop, Dirtkings mudrace/obstaclerun), sta ik elke vrijdag in het plantsoen met andere sportieve Body Buddies te bootcampen en laat Esther me op zondag flink zweten met Personal Training. Het is haar gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en de vorig jaar gestelde doelen te behalen. Zonder de begeleiding van Esther zou dit me nooit gelukt zijn. Esther laat me mijn grenzen verleggen op een geduldige en subtiele wijze. Ze is enthousiast, serieus en heeft een goed gevoel voor humor. Het wordt tijd dat ik nieuwe doelen ga stellen!

 

Hanneke Oostendorp

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196