The Body Buddy - REFERENTIE DONALD VAN DER WERFF

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 36

zeer enthousiaste en stimulerende leiding van Esther train ik één of tweemaal per week in het Noorderplantsoen in Groningen.

 

Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bovendien geeft zij veel extra informatie over de oefeningen en de spiergroepen van het menselijk lichaam. Eén van de leukste dingen aan haar trainingen is de variatie: geen training is hetzelfde. Hierdoor is het telkens een verrassing wat we gaan doen.

Op vrijdagavond is de Bootcamptraining een heerlijke afsluiting van de werkweek. Op zondagochtend is er niets mooier dan actief te zijn in het Noorderplantsoen en voldaan de zondag te beginnen.

 

Donald van der Werff

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196