The Body Buddy - Doelen 2022

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

 

doelen 2022 tekening

 

KERST 2021
TERUGKIJKEN & VOORUITKIJKEN NAAR 2022
 
Eén van de belangrijkste dingen in mijn leven is de dingen die ik wil doen en bereiken daadwerkelijk doen en bereiken. Actie ondernemen, ergens voor de volle 100% voor gaan, de problemen die ik 'onderweg' tegenkom accepteren en oplossen om uiteindelijk tot een heel mooi resultaat te komen.
 
In de afgelopen jaren heb ik heel veel mensen mogen helpen om doelen te stellen, daarin te begeleiden en te bereiken.
Persoonlijk denk ik dat we niet leven om alleen maar leuke dingen te verzinnen, maar om ze echt werkelijkheid te maken, om ze echt uit te voeren en jezelf en anderen daarmee gelukkiger en blijer te maken!
Heel eerlijk?.. Het is toch toffer om in de spiegel te kijken en te zeggen: Wow! Zo leuk en gaaf dat je dit gedaan hebt voor jezelf en anderen i.p.v.: Wow! Wat heb je dit jaar weer lekker veel op de bank gezeten en genetflixt. Wat tussendoor ook zeker heeeelll belangrijk is (begrijp me niet verkeerd)!
Heel graag help ik je een handje op weg.
Want hoe tof is het om met z'n allen persoonlijke doelen te stellen, eraan te werken en mooie resultaten te boeken in 2022!
Ik heb een bestandje gemaakt om je op weg te helpen.
Wil je een word-bestand met deze toffe vragen (zodat je jouw doelen op je koelkast kan plakken?), stuur mij een berichtje met je e-mailadres (mocht ik die nog niet hebben) dan mail ik je het invulbestand door. (Inschrijven (thebodybuddy.nl) Wil je je doelen (hieronder) of met mij delen? Altijd leuk!
Liefs, Esther
The Body Buddy
 
Doelen 2022 7 vragen
 
Doelen 2022 7 antwoorden
 
 
 
  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196