The Body Buddy - Beste premier Rutte en minister de Jonge

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

 
121535477 3361066793930689 4393344717093701616 o
 
Beste premier Rutte en minister de Jonge,

Respect! Wat een vervelende keuzes moeten jullie dagelijks maken samen met jullie collega's.

Niemand wil dit, dat begrijpen we heel goed.
 
Ik kan mij nog zo goed herinneren dat we voor het eerst weer met de groep buiten mochten sporten. We leken op koeien die dolblij na een winter binnen de wei weer op mochten.
Springen en rondjes draaien!
Niet zoals daarvoor in groepjes en tweetallen, maar in een grote ronde bij je eigen pion op 3 meter afstand van elkaar.
 
Aan het begin van de persconferenties (in maart) heb ik premier Rutte een aantal keer horen zeggen dat gezond eten, genoeg bewegen, goed slapen en ontspannen belangrijk is.
De 1,5 meter, handen wassen en werk thuis wordt continu herhaald. Bovenstaande wat zeker nu en ook later goed voor ons is heb ik weinig gehoord.
Voor mijn gevoel krijgen we een bordspel met pionnen, zonder aanwijzingen en uitleg.
Hoe kunnen we dit spel het beste uitspelen?
Met handen wassen krijg je bij dit spel één punt, met thuiswerken twee en door je te houden aan de afstand van 1,5 meter wel vier.
We spelen een spel waarbij we de helft van de spelregels in handen hebben.
Je kan met de pion ook sprongen vooruit, want met ontspannen krijg je 6 punten, met bewegen en sporten 9 en met gezond eten maarliefst 14!
Hier mogen we zelf achter komen, want deze aanwijzingen worden niet gegeven.
Een spel speel je toch om te winnen?
Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat de mensen die met hun pion op mijn bord staan veel meer punten behalen en veel eerder bij de eindstreep zijn.
Er bestaat een grote kans dat deze mensen vanavond van mijn bord geveegd worden. De pionnen worden weer in de doos gedaan, maar het bordspel blijft op tafel liggen.
We willen nog steeds winnen. We zetten voor de tweede keer de joker in. Wij geven nooit op! Online via Zoom spelen we het spel weer verder. Alsof je met z'n drieën een potje klaverjas speelt.
Wij willen het spel buiten spelen! Ook met pionnen op 3 meter afstand van elkaar en een groot grasveld is ons bord.
Mijn collega's kunnen dit ook met jullie spelregels!
Met voetbal kunnen lange afstandsschoten geoefend worden, met basketbal de driepunters, met boksen alleen op stootkussens en met volleybal het oefenen van de opslag.
Wij zijn creatief genoeg om de afstand te bewaren, maar wel lekker fijn samen.
The Body Buddy
 
 
  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196