facebooklinkedin

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

 

 

esther gelukkig en blij

 

Een leuke vrolijke blog!

Ik dacht het volgende: laat ik eens delen wat mij echt gelukkig en blij maakt. De mensen om mij heen, de dingen die ik doe, wat ik voel.
Ik maakte een lijstje en kwam op 15 onderwerpen uit. Ik heb ze niet in een bepaalde volgorde staan, dus het ene is niet belangrijker dan het andere en het moesten er ook niet per se 15 zijn. Lees je mee welke punten mij heeuullll blijjjjj en gelukkig maken?

Coach
Elke 6 weken ga ik naar mijn coach. Wat ben ik blij met die vrouw. Samen kijken we kritisch naar mijn leven. Wat kan beter, wat kan anders, wat gaat er supergoed, waarom zeg ik wat ik zeg, waarom doe ik wat ik doe, waarom ben ik wie ik ben. Samen al een jaar opzoek naar mijn identiteit, na elk gesprek ontstaat er steeds een stukje meer Esther. Zonder oordeel, zonder veroordeling van haar kant, nemen we samen een kijkje in mijn leven. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Mijn hele leven wordt er mooier en fijner door.

Massage
Haallleellluujaaahhh dat is fijn! Elke maand en tegenwoordig lig ik zelfs twee keer per maand op de massagetafel. Ik heb 2 masseuses. Naar de ene ga ik al twee jaar. Het is een combinatie van sport- en ontspanningsmassage van mijn rug, schouders, nek, benen en armen. Echt heerlijk! Tegenwoordig ben ik echt even een uurtje ‘helemaal weg’. Fysiek erg goed omdat ik erg veel train, maar ook mentaal is het erg ontspannend.

Sporten
…duh haha! Joepie sporten! Het komt heeulll weinig voor dat ik er geen zin in heb. Het is zo lekker! Sterker worden, gespierder worden, sneller worden, alles geven, doseren, winnen, verliezen, doelen halen, mentaal sterker worden, afknakken. Sport heeft alles in zich om een beter mens van te worden. In het sporten kan ik alles kwijt: blijheid, frustratie, alles.

Voelen
Ik ben niet echt een gevoelsmens, of misschien wel, maar dan heb ik dat altijd weggestopt. Ik heb jarenlang met een muurtje om mij heen geleefd en de jaren bij Defensie hebben dat versterkt. Daar wilde ik showen dat ik met de mannen mee kon komen, vrouwelijkheid en gevoel tonen zag ik als zwakheid. Door coaching, mindfulness en hypnotherapie ben ik veel meer gaan ‘voelen’.  Vroeger als iemand mij aanraakte of iets zei deed het mij niet zo heel veel, of schermde mijn muurtje dat af. Tegenwoordig voel ik wat mensen aan mij willen geven. Als iemand mij een knuffel geeft, voel ik de liefde die degene geeft. Vanmiddag kwam ik iemand na lange tijd in de stad tegen, ze legde een hand op mijn schouder en zei dat ze het heel leuk vond om mij weer eens te zien. Dat doet me nu echt iets en ik voel de warmte die ze geeft. Voelen is tof! Ook ervaar ik de emotie ontroering. Huilen om een mooie film, of om iets moois, dat mag gewoon van mezelf.

Training geven
Trainingen geven is zo cool! Individueel, kleine groepen, grote groepen, ik vind het allemaal leuk! Snel, zwaar, rustig uitleggen, gas erop, zo divers mogelijk, het is een feestje!

Het proces van fit en sterk worden. Ik zie mensen veranderen en zij merken het ook.

Eer, waardering, erkenning
Dit is voor mij erg belangrijk in mijn leven. Ik wil alles goed doen, het liefst nog beter dan goed. En als ik die waardering en erkenning krijg, voelt dat heel prettig. Als mensen het zeggen, reviews die geschreven worden, dan… yeah!
Het hebben van een eigen bedrijf geeft heel veel voldoening, want alles wat ik bereik heb ik helemaal zelf gecreëerd.
Ik vind het geweldig om van waarde te zijn voor andere mensen. Ik doe aan vrijwilligerswerk en daarnaast vind ik het helemaal fantastisch als mensen iets behalen mede dankzij mij.

Winnen
Al van jongs af aan wilde ik alles winnen, elk bordspel, elke sportwedstrijd. Winnen geeft mij zo’n kick, zo’n mega geluksgevoel! Ik heb een paar jaar geleden heel onverwachts bij een hardloopwedstrijd op het podium gestaan en vervolgens leek het alsof ik twee weken intens verliefd was, zo’n geluksgevoel, vleugeltjes had ik! En nog steeds ga ik graag het gevecht aan, met mezelf en met anderen. Meedoen is belangrijker dan winnen… uuuh??? NOPE, gaan met die banaan! Winnen, winnen, winnen!

Gitaarspelen
Jarenlang heb ik drumles gehad. Tegenwoordig speel ik gitaar en zing ik erbij. Dit doe ik niet om het winnen. Het geeft ontspanning en het is zo leuk om liedjes te leren en zelf liedjes te schrijven. Soms een muziekavondje met vrienden, dat is helemaal geweldig! De hele avond vlindertjes in mijn buik van blijheid!

Familie en vrienden
Van deze mensen word ik blij! Ik word blij van mijn vader op wie ik heel erg lijk en hij komt mij overal aanmoedigen. Ik word blij van mijn moeder die doet helemaal waar zij gelukkig van word en is heel creatief. Blij word ik van mijn oudste zus die ik van een jarenlang zwart geklede gothic heb zien veranderen in een lief uniek mens. En ook word ik blij van mijn zusje die echt de liefste persoon op aarde is.

En de verzameling vrienden om mij heen, met wie ik alles kan delen en ik weet met wie ik wat kan delen en wat ik aan ze heb, blij word ik van jullie!   

Schoonmaken, huis netjes
Een opgeruimd, schoon, netjes huis, oehlala wat is dat chilllll! Het brengt rust in mijn hoofd!

De Kardingebult
Samen met de Buddies thunder hard de Kardingebult op rennen, zo vaak en zo hard mogelijk. Helemaal stukgaan, elke keer weer en elke keer weer mega trots zijn!

Noorderplantsoen
Wanneer het heel mooi weer is en het hele Noorderplantsoen vol zit met mensen dan wil ik er wel tien keer doorheen fietsen. Heel langzaam om met een mega smile op mijn gezicht te kijken naar de mensen die net als ik genieten van de zon.

In augustus is er een fantastisch festival met theater, dans, muziek en gezelligheid in het Noorderplantsoen. Ik vind het één van de leukste weken van het jaar, it makes me happy!

Schiermonnikoog
Soms snak ik naar de zon, naar de boot, naar de schelpenpaadjes, naar het strand, naar de zeelucht, naar de zee, naar het zand en het meeste naar het intense soms maar 1 minuut durende gelukkige gevoel. Op Schiermonnikoog ervaar ik een level van gelukkig zijn die door mijn hele lichaam heengaat, heel bizar, maar zo heerlijk!

Doelen halen
Jaaaaaaaa hier word ik ook zoooo blij van! Elk doel wat ik mijzelf stel, elke challenge die ik aanga, alle doelen die mijn klanten aangaan zijn tof om te halen! Ik wil zelf al mijn doelen halen en het is ook tof om andere mensen doelen te laten halen die zij zelf gesteld hebben. Het is gaaf om mensen te begeleiden naar hun doelen en er samen voor te zorgen dat zij heel erg trots op zichzelf zijn.

Chocolade
Do I need to say more…?
De zoete intense smaak, de bite, de …… zucchhttt...

 

Wat maakt jou gelukkig en blij? Doe je die dingen vaak genoeg?

 

 

Bij The Body Buddy kun je:

 • Een betere conditie krijgen
 • Afvallen
 • Spiermassa opbouwen
 • Tips over voeding krijgen
 • Persoonlijke doelen halen
 • Blessures voorkomen
 • Wekelijks sportief bezig zijn
 • Balans in lichaam en geest krijgen
 • En nog veel meer!

Bootcamp trainingen

> Maandag      Kardinge   
> Dinsdag       
Kardinge   NIEUW!
> Woensdag   
Stadspark
> Donderdag   Kardinge
> Zondag         Noorderplantsoen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen

   
Zondag 09:30 uur tot 10:30 uur No-run lower
Zondag 11:00 uur tot 12:00 uur Regular

 >> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van nummer 14.

Let op: Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.


Stadspark, Bootcamp Groningen

 

Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur Regular/Extreme

 

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

 

Kardinge, Bootcamp Groningen

 

Maandag

Dinsdag

Donderdag  

 

18:30 uur tot 19:30 uur Regular

10:00 uur tot 11:00 uur Regular   NIEUW!

18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular

>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


 • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
  Femke Thole
 • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
  Donald van der Werff
 • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
  Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196