The Body Buddy - WELKE 30 DAY CHALLENGE GA JE DEZE MAAND DOEN?

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

 

 

 

challenges website

 

 WELKE 30 DAY CHALLENGE GA JE DEZE MAAND DOEN?

Superleuk al die gratis challenges. Ik hoor veel dames erover en ik zie veel voorbij komen op Facebook. "Yeah, ik doe mee aan de 30 day ab challenge, doe je ook mee?"

 

Wat wil je bereiken met de challenge? 

Vaak hoor ik dat dames hopen dat ze gaan afvallen van een aantal minuten planken per dag of dat ze een strakkere buik krijgen na een ab challenge. Helaas is het niet zo makkelijk en komt er veel meer bij kijken.

Wil je een fysiek resultaat creëren, dan draait het om de combinatie van voeding, training en mindset. Deze drie pijlers gebruik ik in het 30 dagen programma wat ik gecreëerd heb.

Ik krijg vaak de vraag, "Hey Esther, hoe ziet je programma er inhoudelijk uit?"

Ik heb alles even voor je op een rijtje gezet: 

Training

Elke maandag, woensdag en vrijdag krijg je een e-mail met een workout, dit zijn High Intensity Trainingen. De trainingen zijn combinaties tussen kracht en uithoudingsvermogen, veel diverse oefeningen en ik laat verschillende niveaus zien. Alle dames worden op eigen niveau uitgedaagd!

Voeding

Elke dinsdag en donderdag krijg je een e-mail over voeding. In de eerste e-mails gaan we kritisch naar jou voedingspatroon kijken. Je gaat d.m.v. inzichtelijke opdrachten 3 positieve punten toevoegen aan je voedingspatroon. We zijn gewend om onszelf van alles te verbieden, dit lijkt in de praktijk niet te werken, vandaar positieve punten! De e-mails die daarna volgen, zorgen voor duidelijke informatie en zorgen ervoor dat je steeds beter in staat bent om de juiste keuzes te maken! Ook tijdens feestjes, bbq's, vakanties etc.

Mindset

Elke zondag krijg je een e-mail over mindset. Dit is het allerbelangrijkste onderdeel van het hele programma. Een trainingsschema en een voedingsschema volgen is het veranderen van gedrag. Alleen veranderen van gedrag zorgt voor 80-90% van de mensen op lange termijn voor een terugval. Ik pas Straight-Line Coaching toe, wat wereldwijd wordt gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, en direct resultaat te creëren! 

De eerst zondag ga je een aantal opdrachten doen. We gaan ervoor zorgen dat je het doel wat je hebt heel duidelijk op papier gaat zetten. Vaak zijn onze doelen meer een soort van dromen, we willen en proberen een doel te bereiken. Zolang je het doel niet heel duidelijk op papier hebt gezet, zolang je geen commitment en geen tegenprestatie eraan gekoppeld hebt, blijft het bij dromen.

Naast het stellen van doelen, commitment, Inner Stance, proberen en motivatie, is het reptielenbrein een heel belangrijk onderdeel van het programma.

Een deel van ons brein, het reptielenbrein (zie google), heeft drie functies. Het deel van ons brein wil dat we overleven, dat we in onze comfortzone blijven en het zorgt voor alle gesprekken die we in ons hoofd over anderen en met onszelf hebben. Het overleven is heel fijn, als je huis bijvoorbeeld in brand staat dan ga je direct naar buiten, je wilt overleven. Maar het deel van je brein wil ook dat je nu overleeft, dit doet het brein door je continue in je comfortzone te laten zitten. Ook al ben je ontevreden met de situatie, misschien zelfs ongelukkig, het reptielenbrein zorgt ervoor dat je in dezelfde cirkel blijft leven. 

Ik leer je hoe het brein in elkaar zit, door middel van oefeningen, opdrachten en voorbeelden ga jij met je reptielenbrein leren dealen! 

En zo gaat het 30 dagen programma niet alleen maar voor een maand je patroon veranderen, maar zorgt het voor blijvend resultaat!:)

Facebookgroep

Naast de e-mails hebben we een besloten Facebookgroep. Dit zorgt voor een extra stimulans, gezelligheid, het delen van gezonde recepten, tips, vragen kunnen gesteld worden en soms zorgt het voor wat sociale druk. Want als een dame post: "Hey ladies, ik heb workout 3 al gedaan vandaag en jullie?" Dan wil je niet achterblijven natuurlijk :)

Het verschil tussen mijn programma en andere programma's?

De gratis 30 day challenges zijn hartstikke leuk, maar doe je ze langer dan 30 dagen? Of stop je zelfs al eerder? Heb je na die dertig dagen het resultaat wat je graag wilde bereiken?

Er zijn veel online programma's te vinden op internet. De investering ligt tussen de €99 en €350. Mijn eerste prioriteit is om mensen te helpen, niet alleen voor 30 dagen. Ik wil mensen helpen om een nieuw patroon te creëren en vooral een blijvend patroon.

Dit doe ik door ook na het programma de workouts, filmpjes en e-mails gratis openbaar te houden voor de dames die meegedaan hebben. Bij vrijwel alle andere online programma's is dit niet het geval. Daarnaast word je na 30 dagen toegevoegd aan The-Body-Buddy-Community, dit is een Facebookgroep waar alle dames inzitten die aan de eerdere edities van het online 30 dagen programma hebben meegedaan. Hier worden nog steeds tips en recepten gedeeld en vragen kunnen gesteld blijven worden. En ik zorg voor een blijvende stok achter de deur, door elke week opdrachten te geven, bijvoorbeeld: "Doe deze week workout 4 en 6, lees de tweede e-mail over mindset pas het toe en laat mij weten hoe het gegaan is".

De investering voor het 30 dagen programma is € 119,- 

Komende maand krijg je 25% korting! Je doet al mee voor: € 89,- 

Zie je het verschil tussen een 30 day ab challenge en mijn 30 dagen programma?

KLIK HIER om vragen te stellen of om je direct aan te melden!

Benieuwd naar het resultaat? KLIK HIER en lees de ervaringen! 

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196