The Body Buddy - Het reptielenbrein, deel 2

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

reptielenbrein deel 2

Hoiiii,

Hoe gaat het met je? En met je reptielenbrein? Herken je het deel van je brein en heb je door wanneer het reptielenbrein je in de weg staat?

Ik ben benieuwd hoe je er op dit moment mee omgaat.

Er zijn twee opties:

-       - Je laat je leven leiden door je reptielenbrein, waardoor je continue in je comfortzone blijft.

-       - Je dealt met je reptielenbrein waardoor je uit je comfortzone komt, doet wat nodig is en veel resultaten boekt in je leven.


Je reptielenbrein wil altijd winnen. Als jij een salade eet, maar je bent gewend om drie boterhammen met hagelslag te eten. Dan verlangt je brein op dat moment naar je comfortzone, dus naar die boterhammen met hagelslag.

Als jij gewend bent om elke avond na het werk op de bank te ploffen en je start met het volgen van Bootcamp trainingen, twee keer per week. Dan wil je reptielenbrein na een aantal weken nog steeds het liefst op de bank zitten. Hoe lekker het gevoel ook is na de trainingen, het reptielenbrein wil altijd winnen!

Weet je waarom een topsporter een coach heeft? Er is maar één reden: het reptielenbrein!

Een topsporter weet precies wat hij mag eten en drinken. Hij weet exact hoe er getraind moet worden qua techniek en intensiteit.

Hij heeft een coach zodat de mindset scherp blijft! Want het stemmetje in je hoofd gaat nooit weg! De coach zorgt ervoor dat de topsporter scherp blijft, dat hij is wie hij moet zijn, om zo de dingen te doen die hij moet doen om zijn doel te bereiken!

Ben je altijd bewust dat het reptielenbrein op de loer ligt, hij drukt je altijd terug naar je comfortzone!


Groetjes, Esther

  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Melisseweg 17F 9731 BM Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196