facebooklinkedin

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 29

 

Personal training

 

Zijn de volgende zaken op jou van toepassing:

> Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet tevreden met wat je ziet;

> Je weet dat je meer moet trainen en gezonder moet eten, maar het lukt niet om consequent de juiste keuzes te maken;

> Je hebt het altijd druk en je zit niet lekker in je vel


Wat zou het voor jou betekenen als je het lichaam creëert wat jij het liefst in de spiegel ziet? Hoe zou het zijn om consequent de juiste keuzes te maken? Niet vanuit motivatie, maar omdat dit hoort bij de persoon die je wilt zijn om je doel te bereiken. Hoe zou het leven voor jou eruit zien als je minder druk voelt en bijzonder productief bent op het gebied van training, voeding en ook in je werk?

 

Werkwijze:

In het intakegesprek worden er duidelijke doelen gesteld. We komen tot de kern waarom je het doel wilt bereiken. Commitment is hierbij heel belangrijk.

Het coaching traject is een krachtige combinatie tussen Personal Training en een straight-line-methode. We zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, dit doen we door te werken aan training, voeding en mindset.


Voeding

Eten is een heel belangrijk onderdeel. Voor het behalen van fysieke doelen hangt zelfs 70 tot 80% af van voeding. We kijken naar je huidige eetpatroon. We voegen gezonde producten toe of er wordt een voedingsschema voor je gemaakt.


Training

Voor het behalen van fysieke doelen hangt 20 tot 30% af van training. D.m.v. training komt het lichaam in ‘shape’. Naast het behalen van fysieke doelen is sport heel belangrijk. De kans op gezondheidsproblemen wordt verkleint, het geeft energie, je word mentaal sterker, het verbetert je humeur, je word fit en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Aan de hand van de doelstelling word je één of twee keer per week 1-op -1 getraind, daarnaast is er ook een mogelijkheid om aan de slag te gaan met een op maat gemaakt trainingsschema.

Mindset

Om daadwerkelijk het patroon te creëren wat nodig is om je fysieke doelen te halen, is er een verandering van mindset nodig. Tijdens het traject wordt er een straight-line-methode toegepast, wat wereldwijd wordt gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, en direct resultaat te creëren.

Voor of na het trainen wordt er gesproken over het reptielenbrein, commitment, Inner Stance en de comfortzone.

 

Resultaat:

Deze manier van coachen zorgt ervoor dat je een transformatie doormaakt. Je wordt een ander mens die met een fit lichaam krachtig in het leven staat!  

 

 

Trainen met Esther is grensverleggend en motiverend. Haar werkwijze is geweldig: voor je het weet wil je zelf nog een extra ronde lopen en wat extra oefeningen doen. De mens staat bij haar centraal, en dat maakt het heel prettig om door haar gecoacht te worden en met haar te trainen.

Susanne


Sinds juni 2017 train ik bij The Body Buddy. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om bewust te worden van gezonde (en ongezonde) voeding en de techniek te leren van het sporten. Ik ben begonnen met Personal Training en viel in 12 weken 15 kilo af doordat ik bovenstaande geleerd heb. Ik ben er nog niet en daarom gaan we gewoon nog 12 weken verder werken aan mijn doel. Daarna blijf ik zeker trainen bij The Body Buddy! Esther gaat veel verder dan een Personal Trainer. Tijdens het trainen lach en praat je heel veel, omdat Esther gewoon heel betrokken is. Dat zij daarvoor kiest, heeft haar met recht de beste Personal Trainer van Nederland gemaakt. Ik raad iedereen aan om hier te gaan trainen om te werken aan je doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie

 

De afgelopen 4 maanden heb ik Personal Training bij Esther gevolgd met als doel om sterker te worden. De trainingen zijn altijd afwisselend, uitdagend en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Esther kan je op een bijzondere positieve en prettige manier motiveren! Daardoor wil je tijdens de training het maximale uit jezelf halen en ga je vervolgens met een supergoed gevoel naar huis! Door de Personal Training ben ik niet alleen sterker geworden, maar ook zelfverzekerder.

Janneke

 

Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.  

Femke 

 

Passie, enthousiasme, gedrevenheid, deskundigheid, maar vooral aandacht voor jou als persoon! Esther heeft al deze eigenschappen, waardoor ik elke week weer met plezier naar mijn personal training ga. Ook prettig dat het altijd lekker buiten is en dichtbij huis. Al jaren ben ik een fanatiek sporter (voornamelijk hardlopen en fietsen), maar krachttraining heeft me nooit getrokken. Na mijn hernia operatie ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verstevigen van mijn "core" toch echt essentieel is, dus toch maar "die rot oefeningen" onder begeleiding van Esther gaan doen... Nu zo'n 3 maanden onderweg en Esther heeft het zowaar voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden om krachtoefeningen te doen. De resultaten zijn zichtbaar en voel me ook gezonder en fitter, echt gaaf!
Eén ding is zeker, wil je op een leuke, enthousiaste en persoonlijke manier resultaten (meer kracht, afvallen of gezonder leven) bereiken dan ben je bij Esther aan het juiste adres!!

Wilco

 

Esther is een super trainer: deskundig, vasthoudend op een goede manier, vrolijk en gezellig. Door haar Personal Training ben ik op m'n 44e eindelijk van de bank af en kom ik langzaam weer in shape. Waarbij fit en gezond de hoofddoelen zijn. Dat ik fluitend naar m'n training zou fietsen, notabene op maandagavond is verbazingwekkend. En toch is het zo. Een dikke vette aanrader!

Inge

 

De trainingen zijn gezellig, leuk en ik zie steeds meer verschil! Ik train met Esther om af te vallen, maar de gezelligheid is daar een hele steun bij, waardoor ik nooit met tegenzin ga sporten!

Marijn

  

Het was de hoogste tijd om eens aan mezelf te werken, maar zelfdiscipline is niet aanwezig. Toen vond ik The Body Buddy online en werd alles anders :) Wat een powervrouw die Esther!! Na de Personal Training verhuisde ik terug naar het buitenland en heb daar het online programma gedaan. De afwisseling die Esther in haar trainingen aanbiedt spreken mij enorm aan en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bedankt Esther voor je goede zorgen en je lekkere trainingen!

Caroline

 

Esther is doeltreffend en deskundig. Ze zorgt voor een goede balans tussen plezier en afgebeuld worden. Een echte Body Buddy! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Tjipke

Esther is een deskundige, fantastische trainer die op een plezierige wijze haar trainingen overdraagt. Daarbij blijft ze je motiveren om een stap dichterbij je doel te komen. Esther is een stok achter de deur, iets waar veel mensen baat bij hebben. Mijn persoonlijke doel was strakker en gespierder worden. Dankzij de professionaliteit en de vakkundigheid van Esther is dit mij gelukt! Aan de hand van haar opgestelde voedingsschema's, trainingsschema's en Personal Training is mijn vetpercentage van 33 procent gedaald naar 23 procent. Ik ben zeer trots! Daarom voor de mensen die hetzelfde doel als ik willen behalen: Neem contact op met Esther de Boer.

Mireille

 

Na 12 weken 1-op-1 training was het een goede opstap voor mij om nu door te zetten en verder te gaan met de Bootcamp trainingen. De trainingen waren intensief, afwisselend en lekker bikkelen in de frisse buitenlucht. Goed voor je lichaam en geest! Zeker een aanrader omdat Esther je ontzettend motiveert, maar ook heel gezellig in omgang is. Mijn lichaam is na 12 weken al zichtbaar sterker geworden en we knallen lekker door met de Bootcamp!

Danića

 

Met Esther haar gedrevenheid bereik ik mijn doelen. Nooit gedacht dat eens per week op zo'n manier sporten zoveel effect heeft. Ze helpt me te doen wat ik wil doen. Op een manier die bij mij past. En t'is ook nog gezellig!

Sarolta

 

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar bij Esther getraind. Ik worstelde met (zwangerschaps)kilo's die ik er zelf niet af kreeg. Esther heeft me op een prettige manier geholpen met voeding en beweging. Omdat je nog veel 'mag' is het goed vol te houden. Het sporten is altijd buiten en Esther verzint elke keer wat nieuws om te doen, veel fijner dan sporten in een sportschool. Nu de twaalf weken voorbij zijn heb ik me opgegeven voor Bootcamp, ook erg leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Elisabeth

 

Wat maakt Esther The Body Buddy zo bijzonder? Waarom is bij mij de knop omgegaan sinds ik bij haar begonnen ben? Het voelt bij haar niet als 'moeten'. Esther is vrolijk, lief en aardig. Ze weet me enorm te motiveren. Ze geeft afwisselende trainingen. Het is echt heerlijk om in de buitenlucht hard te lopen, oefeningen te doen en te boksen. Lantaarnpalen, bomen, bruggetjes, bankjes, schommels.... alles wordt onderweg gebruikt om oefeningen op te doen. En haar hele bus is volgeladen met allerlei sportattributen. Echt super.
Door middel van de voedingsschema's ben ik me heel bewust geworden van mijn eetpatroon. Het kost me geen moeite om de schema's te volgen. Het voelt heel natuurlijk. Ik ben bij Esther begonnen om fitter te worden. Maar ik ben uiteraard heel blij dat er inmiddels 14 kilo af is in 10 weken. Door Esther heb ik weer energie gekregen. Zij maakt sporten leuk. Ik ga zeker nog een tijdje door bij haar, want ik kan haar nog niet missen!

Anja


Met de komst van The Body Buddy - en dus Esther - in mijn leven, is is er wezenlijk iets veranderd. Ik haat(te) sporten, maar 2 keer in de week in de vroege ochtend (7.00 - 8.00 uur) staat Esther me met een glimlach op te wachten in het Noorderplantsoen. Ik gaap nog eens wat ;-) en dan gaat de les beginnen. Ik word echt blij van Esther en ben de hele dag met een goed gevoel aan het werk. Ze helpt me enorm met sporten én denken! Ze is mijn trainer, mental coach en psycholoog. Met haar hulp ga ik mijn doelen halen en voor de rest van mijn leven volhouden. Daarvan ben ik, met haar hulp, inmiddels overtuigd! Dus ik zeg: waar wacht je nog op? Lessen bij Esther zijn een cadeautje aan jezelf!

Sandrina


Het werd eens hoog tijd dat ik weer serieus aan de slag ging met mijn lichaam en zo ben ik The Body Buddy tegengekomen. Onder de begeleiding en expertise van Esther heb ik met plezier kunnen werken aan mezelf. Esther zorgt ervoor dat elke training anders is en ze creëert een veilige en vrolijke omgeving om dat mogelijk te maken. Ze investeert veel in je training en begeleiding. Ze denkt met je mee en neemt een all-round aanpak om de doelen te behalen. Ik zou The Body Buddy zeker aanraden!

Emma


Esther is een topper! Ze is niet zomaar een Personal Trainer, maar ze betekent veel meer voor mij! Niet PROBEREN maar DOEN is mijn nieuwe levensmotto dankzij haar. 

Corine

Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!

Hanneke

 

De personal training was voor ons beiden een avontuur op meerdere dimensies. Het voedingsschema was even wennen, maar bracht ons zoveel meer energie en kracht. We hadden geen after lunch/dinner dipjes meer en ik kon nog steeds wekelijks genieten van een broodje kroket. Het transformeren van onze voeding heeft er o.a. voor gezorgd dat de kilo’s er van af vlogen.

Het sporten in de buitenlucht was geweldig. We wilden daadwerkelijk elke week weer. Esther weet je uit te dagen en laat je zien wat je kan en wie je kan zijn en dit op een veilige en altijd leuke manier. We begonnen altijd met een glimlach en we eindigen altijd met een high five. Zelfs na stromende regen en ijzige kou reden we altijd weer met een glimlach naar huis.

Tenslotte is de coaching het onderliggende fundament. Esther neemt je mee en geeft je geweldige inzichten en oefeningen om deze gezonde mindset onderdeel te maken van jezelf. Ze kan zowel een spiegel zijn als een deur voor je openen.

Uiteindelijk is het de reis die jij zelf maakt naar je beste zelf. Esther is echter wel iemand die het erg geweldig vindt om tijdens deze reis naar je te lopen en je hierbij te helpen. Dat maakt haar niet voor niks tot de beste Personal Trainer van 2017 en voor ons gewoonweg de beste Personal Trainer.

Lotte en Daniël

 

Bij Esther eerst Personal Training gevolgd samen met mijn zusje en nu Bootcamp in de groep. Geen enkele week moeite gehad om te gaan trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend! Esther motiveert je zonder te veel te pushen, maar houdt daarbij wel jouw doelen in de gaten. Verder is ze gewoon zichzelf, altijd positief en betrokken. Het is leuk om een Body Buddy te zijn. 

Marian

 

Esther is een Personal Trainer die ervoor zorgt dat iedere training weer anders is. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen en net even dat stapje extra te doen. Altijd met humor en positiviteit! En dankzij Esther haar voedingsadviezen en weekmenu's ben ik niet alleen fitter, maar ook gezonder gaan eten.

Liesbeth

 

Esther is de drijvende kracht geweest om mij fysiek en mentaal weer terug te brengen in de oude staat :-) Ik kan mezelf nu voldoende motiveren om te blijven sporten en gezond te eten. Dus als je ook zelfstandig naar een gezondere leefpatroon wilt gaan, is Esther jouw trainer die je daar zal brengen!

Astrid

 

 

 

Personal Training

 

 

Coachingstrajecten voor minimaal 3 maanden.

3 opties:

Fysieke training
60 minuten
Alle trainingen vinden buiten plaats, we zijn al zoveel binnen. De
trainingen starten vanaf je huis, werkplek of in een park naar keuze.

Fysieke training + voedingsschema op maat
60 minuten
3 voedingsschema's, elke 4 weken krijg je een extra schema.

Fysieke training + voedingsschema + coaching
60 minuten + 15 tot 30 minuten coaching
Het oudste deel van ons brein, het zogeheten reptielenbrein zorgt
ervoor dat we altijd in onze comfortzone willen blijven, het
zorgt ervoor dat we smoezen en excuses verzinnen en het
breindeel wil dat we altijd blijven doen wat we altijd al deden.
Ik coach jou op het reptielenbrein, commitment,
de inner stance en consequent zijn.

 


 

Bootcamp trainingen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen
Maandag 18:30 uur tot 19:30 uur
Zondag 10:15 uur tot 11:15 uur
Zondag 11:30 uur tot 12:30 uur Lower Intensity

 

>> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van het basketbalveld.

Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen (Regular en Lower Intensity Bootcamp) bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.
 
Stadspark, Bootcamp Groningen
Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur
 

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

 
Kardinge, Bootcamp Groningen
Donderdag   18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular
>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW: NL102819580B01 Isebrandtsheerd 16 9737 LG Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196