facebooklinkedin

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 29

 

Personal training

 

Zijn de volgende zaken op jou van toepassing:

> Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet tevreden met wat je ziet;

> Je weet dat je meer moet trainen en gezonder moet eten, maar het lukt niet om consequent de juiste keuzes te maken;

> Je hebt het altijd druk en je zit niet lekker in je vel


Wat zou het voor jou betekenen als je het lichaam creëert wat jij het liefst in de spiegel ziet? Hoe zou het zijn om consequent de juiste keuzes te maken? Niet vanuit motivatie, maar omdat dit hoort bij de persoon die je wilt zijn om je doel te bereiken. Hoe zou het leven voor jou eruit zien als je minder druk voelt en bijzonder productief bent op het gebied van training, voeding en ook in je werk?

 

Werkwijze:

In het intakegesprek worden er duidelijke doelen gesteld. We komen tot de kern waarom je het doel wilt bereiken. Commitment is hierbij heel belangrijk.

Het coaching traject is een krachtige combinatie tussen Personal Training en een straight-line-methode. We zorgen ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, dit doen we door te werken aan training, voeding en mindset.


Voeding

Eten is een heel belangrijk onderdeel. Voor het behalen van fysieke doelen hangt zelfs 70 tot 80% af van voeding. We kijken naar je huidige eetpatroon. We voegen gezonde producten toe of er wordt een voedingsschema voor je gemaakt.


Training

Voor het behalen van fysieke doelen hangt 20 tot 30% af van training. D.m.v. training komt het lichaam in ‘shape’. Naast het behalen van fysieke doelen is sport heel belangrijk. De kans op gezondheidsproblemen wordt verkleint, het geeft energie, je word mentaal sterker, het verbetert je humeur, je word fit en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Aan de hand van de doelstelling word je één of twee keer per week 1-op -1 getraind, daarnaast is er ook een mogelijkheid om aan de slag te gaan met een op maat gemaakt trainingsschema.

Mindset

Om daadwerkelijk het patroon te creëren wat nodig is om je fysieke doelen te halen, is er een verandering van mindset nodig. Tijdens het traject wordt er een straight-line-methode toegepast, wat wereldwijd wordt gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, en direct resultaat te creëren.

Voor of na het trainen wordt er gesproken over het reptielenbrein, commitment, Inner Stance en de comfortzone.

 

Resultaat:

Deze manier van coachen zorgt ervoor dat je een transformatie doormaakt. Je wordt een ander mens die met een fit lichaam krachtig in het leven staat!  

 

 

Trainen met Esther is grensverleggend en motiverend. Haar werkwijze is geweldig: voor je het weet wil je zelf nog een extra ronde lopen en wat extra oefeningen doen. De mens staat bij haar centraal, en dat maakt het heel prettig om door haar gecoacht te worden en met haar te trainen.

Susanne


Sinds juni 2017 train ik bij The Body Buddy. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn doel was om bewust te worden van gezonde (en ongezonde) voeding en de techniek te leren van het sporten. Ik ben begonnen met Personal Training en viel in 12 weken 15 kilo af doordat ik bovenstaande geleerd heb. Ik ben er nog niet en daarom gaan we gewoon nog 12 weken verder werken aan mijn doel. Daarna blijf ik zeker trainen bij The Body Buddy! Esther gaat veel verder dan een Personal Trainer. Tijdens het trainen lach en praat je heel veel, omdat Esther gewoon heel betrokken is. Dat zij daarvoor kiest, heeft haar met recht de beste Personal Trainer van Nederland gemaakt. Ik raad iedereen aan om hier te gaan trainen om te werken aan je doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie

 

De afgelopen 4 maanden heb ik Personal Training bij Esther gevolgd met als doel om sterker te worden. De trainingen zijn altijd afwisselend, uitdagend en gericht op je persoonlijke doelstellingen. Esther kan je op een bijzondere positieve en prettige manier motiveren! Daardoor wil je tijdens de training het maximale uit jezelf halen en ga je vervolgens met een supergoed gevoel naar huis! Door de Personal Training ben ik niet alleen sterker geworden, maar ook zelfverzekerder.

Janneke

 

Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet. 

Femke 

 

Esther is een super trainer: deskundig, vasthoudend op een goede manier, vrolijk en gezellig. Door haar Personal Training ben ik op m'n 44e eindelijk van de bank af en kom ik langzaam weer in shape. Waarbij fit en gezond de hoofddoelen zijn. Dat ik fluitend naar m'n training zou fietsen, notabene op maandagavond is verbazingwekkend. En toch is het zo. Een dikke vette aanrader!

Inge

 

De trainingen zijn gezellig, leuk en ik zie steeds meer verschil! Ik train met Esther om af te vallen, maar de gezelligheid is daar een hele steun bij, waardoor ik nooit met tegenzin ga sporten!

Marijn

  

Esther is doeltreffend en deskundig. Ze zorgt voor een goede balans tussen plezier en afgebeuld worden. Een echte Body Buddy! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Tjipke

 

Esther is een deskundige, fantastische trainer die op een plezierige wijze haar trainingen overdraagt. Daarbij blijft ze je motiveren om een stap dichterbij je doel te komen. Esther is een stok achter de deur, iets waar veel mensen baat bij hebben. Mijn persoonlijke doel was strakker en gespierder worden. Dankzij de professionaliteit en de vakkundigheid van Esther is dit mij gelukt! Aan de hand van haar opgestelde voedingsschema's, trainingsschema's en Personal Training is mijn vetpercentage van 33 procent gedaald naar 23 procent. Ik ben zeer trots! Daarom voor de mensen die hetzelfde doel als ik willen behalen: Neem contact op met Esther de Boer.

Mireille

 

Met Esther haar gedrevenheid bereik ik mijn doelen. Nooit gedacht dat eens per week op zo'n manier sporten zoveel effect heeft. Ze helpt me te doen wat ik wil doen. Op een manier die bij mij past. En t'is ook nog gezellig!

Sarolta

 

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar bij Esther getraind. Ik worstelde met (zwangerschaps)kilo's die ik er zelf niet af kreeg. Esther heeft me op een prettige manier geholpen met voeding en beweging. Omdat je nog veel 'mag' is het goed vol te houden. Het sporten is altijd buiten en Esther verzint elke keer wat nieuws om te doen, veel fijner dan sporten in een sportschool. Nu de twaalf weken voorbij zijn heb ik me opgegeven voor Bootcamp, ook erg leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Elisabeth

 

Esther is een topper! Ze is niet zomaar een Personal Trainer, maar ze betekent veel meer voor mij! Niet PROBEREN maar DOEN is mijn nieuwe levensmotto dankzij Esther! 

Corine

 

Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!

Hanneke

 

Bij Esther eerst Personal Training gevolgd samen met mijn zusje en nu Bootcamp in de groep. Geen enkele week moeite gehad om te gaan trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend! Esther motiveert je zonder te veel te pushen, maar houdt daarbij wel jouw doelen in de gaten. Verder is ze gewoon zichzelf, altijd positief en betrokken. Het is leuk om een Body Buddy te zijn. 

Marian

 

Esther is een Personal Trainer die ervoor zorgt dat iedere training weer anders is. Ze daagt je uit om je grenzen te verleggen en net even dat stapje extra te doen. Altijd met humor en positiviteit! En dankzij Esther haar voedingsadviezen en weekmenu's ben ik niet alleen fitter, maar ook gezonder gaan eten.

Liesbeth

 

Esther is de drijvende kracht geweest om mij fysiek en mentaal weer terug te brengen in de oude staat :-) Ik kan mezelf nu voldoende motiveren om te blijven sporten en gezond te eten. Dus als je ook zelfstandig naar een gezondere leefpatroon wilt gaan, is Esther jouw trainer die je daar zal brengen!

Astrid

 

 

 

Personal Training

 

 

Coachingstrajecten voor minimaal 3 maanden.

3 opties:

Fysieke training
60 minuten
Alle trainingen vinden buiten plaats, we zijn al zoveel binnen. De
trainingen starten vanaf je huis, werkplek of in een park naar keuze.

Fysieke training + voedingsschema op maat
60 minuten
3 voedingsschema's, elke 4 weken krijg je een extra schema.

Fysieke training + voedingsschema + coaching
60 minuten + 15 tot 30 minuten coaching
Het oudste deel van ons brein, het zogeheten reptielenbrein zorgt
ervoor dat we altijd in onze comfortzone willen blijven, het
zorgt ervoor dat we smoezen en excuses verzinnen en het
breindeel wil dat we altijd blijven doen wat we altijd al deden.
Ik coach jou op het reptielenbrein, commitment,
de inner stance en consequent zijn.

 


 

Bootcamp trainingen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen
Vrijdag 18:30 uur tot 19:30 uur
Zondag 11:00 uur tot 12:00 uur
Zondag 12:30 uur tot 13:30 uur Lower Intensity

 

>> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van het basketbalveld.

Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen (Regular en Lower Intensity Bootcamp) bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.
 
Stadspark, Bootcamp Groningen
Maandag 18:30 uur tot 19:30 uur Extreme Intensity
Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur
 

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

 
Kardinge, Bootcamp Groningen
Donderdag   18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular
>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


  • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
    Femke Thole
  • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
    Donald van der Werff
  • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
    Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW: NL102819580B01 Isebrandtsheerd 16 9737 LG Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196