facebooklinkedin

6nov.2016 bootcamp Kardinge Esther de Boer klein formaat LSfotografie 43

voor en achterkant cover 2 klein

 

Het land van de lieve glimlach

 

Op haar dertigste heeft Esther haar leven goed op orde: ze heeft een goedlopend bedrijf, een toffe vriendengroep, zit lekker in haar vel. Tot een ingrijpende gebeurtenis ervoor zorgt dat ze zichzelf kwijtraakt. Om los te komen en weer passie te vinden voor het leven gaat Esther op reis door Thailand: het land van gele curry's, glimlachende mensen, heerlijke (en soms pijnlijke) massages en prachtige natuur. Al haar ontmoetingen, belevenissen, gedachten en angsten vertrouwt ze toe aan papier, waarbij ze niet bang is om zichzelf kwetsbaar op te stellen - ze schuwt de soms harde realiteit niet en is hilarisch eerlijk. Bovendien geeft ze tips over training, voeding en mindset (ooit van het reptielenbrein gehoord? Jij hebt 'm ook...), dus je kunt er ook nog eens een hoop van leren!

Klik hier om het boek te bestellen!

 

Reviews:

 

Hier in het westen van Schotland heb ik de afgelopen 2 weken je boek gelezen. Op de momenten dat mijn vrouw en mijn twee kinderen een film keken, pakte ik de laptop om te luisteren naar je boek. Esther, ik heb je boek met heel veel plezier gelezen. Mijn respect voor jou als persoon was al groot en is na het lezen van je boek alleen maar groter geworden. Wat een eerlijk, oprecht en moedig verhaal. Je schrijft heel aantrekkelijk. Het is net alsof ik je hele reis beeldend kan meemaken. Bewustwording op het gebied van voeding neem ik ook mee uit je boek. Moest er de afgelopen twee weken tijdens onze vakantie best wel eens aan denken. Tja en Thailand stond eigenlijk nooit op mijn lijst van landen waar ik naar toe wil gaan. Ik ben daar na het lezen van je boek niet meer zo zeker van.

Wiebe

 

Wauw, wat een mooi boek heb je geschreven.
Puur, oprecht en vanuit jouw gevoel, wat knap!
Je had er wel zakdoekjes bij mogen leveren, vanaf bladzijde 132 tot het einde. ;-)
Het is net alsof ik Thailand nu een beetje ken.

Corine

 

Heel veel lachen, af en toe een traan; Esther neemt je mee in haar gedachten en belevingswereld tijdens een prachtige reis door Thailand.

In haar eentje, hopende haar liefdesverdriet daar te kunnen laten, ontmoet ze mooie mensen, geniet ze van de natuur en massages (de meeste dan), sport ze en eet ze vooral heel veel lekkere Thaise maaltijden.

Haar open- en eerlijkheid siert haar. Als je dit boek uit hebt, heb je het gevoel dat je haar (beter) kent. Het zorgt er ook voor dat je dit in één ruk uitleest, want door de manier van schrijven word je helemaal het verhaal in getrokken.

Daarnaast is het óók nog eens een leerzaam boek door alle informatie die ze deelt over ons (reptielen)brein, calorieën en bewegen.

Als je nog nooit in Thailand bent geweest, dan wil je dat zeker na het lezen van dit mooie boek!

Liza

  

In 'het land van de lieve glimlach' neemt de schrijfster ons mee naar Thailand. Haar liefdesverdriet gaat met haar mee op reis of ze nu wil of niet. Lukt het haar dit verdriet in dit mooie land met vriendelijke, glimlachende mensen milder te laten worden?

Door het thuis laten van haar mobiel neemt ze bewust even afstand van het thuisfront. Los van alle sociale contacten, gaat ze op een open en ontwapenende manier het contact aan met de bewoners van Thailand en toeristen, die ze ontmoet. Ze neemt de lezer van uur tot uur, van dag tot dag mee in haar passie voor voeding, gezond eten en sporten en om samen met haar te genieten van de natuur en cultuur in dit land.

Dit autobiografisch reisverhaal is te vergelijken met een kijkdoos: de schrijfster geeft ons een inkijk in haar persoonlijke leven en verstaat de kunst de meest intieme gedachten en gevoelens met ons te delen.

Het verhaal is luchtig geschreven en plezierig om te lezen.

Zondermeer een aanrader.

Jur

 

Wat een prachtig boek. Ik heb hem in een dag uitgelezen. Een open en eerlijk verhaal van een dertiger opzoek naar zichzelf. Daarnaast krijg je tips over voedingspatronen, mindset en sporten op een geestige manier zonder belerend te zijn. Leuk voor iemand die naar Thailand gaat, maar zeker ook voor de 'gewone' lezer, omdat Esther zeer vermakelijk schrijft.

Lotte

 

 

 

 

Bij The Body Buddy kun je:

 • Een betere conditie krijgen
 • Afvallen
 • Spiermassa opbouwen
 • Tips over voeding krijgen
 • Persoonlijke doelen halen
 • Blessures voorkomen
 • Wekelijks sportief bezig zijn
 • Balans in lichaam en geest krijgen
 • En nog veel meer!

Bootcamp trainingen

> Maandag      Noorderplantsoen    
> Woensdag   
Stadspark
> Donderdag   Kardinge
> Zondag         Noorderplantsoen

Noorderplantsoen, Bootcamp Groningen

Maandag 18:30 uur tot 19:30 uur Regular
Zondag 09:30 uur tot 10:30 uur No-run lower
Zondag 11:00 uur tot 12:00 uur Regular

 >> We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van nummer 14.

Let op: Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.


Stadspark, Bootcamp Groningen

Woensdag 18:30 uur tot 19:30 uur Regular/Extreme

>> We verzamelen linksachter de Ni Hao, ter hoogte van de jeu-de-Boules-baan.

Kardinge, Bootcamp Groningen
Donderdag   18:30 uur tot 19:30 uur Lower/Regular
>> We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig.

 

 

proefles


 • Esther is een super leuke meid, die je stimuleert om door te gaan, en daarnaast geeft ze ook goede begeleiding. Ze weet precies waar ze mee bezig is, en je ziet aan alles dat ze het met passie doet.
  Femke Thole
 • Esther de Boer bezit alle kwaliteiten van een goede trainer. Haar trainingen zitten perfect in elkaar, vol variatie in oefeningen en trainingsvormen. Bootcamp heeft mijn leven veranderd!
  Donald van der Werff
 • Het is Esther gelukt om mij plezier te laten beleven in het sporten en mijn gestelde doelen zijn behaald, zonder haar zou me dit nooit gelukt zijn!
  Hanneke Oostendorp

btn

KvK:  56945353 BTW-id: NL001398892B63 Isebrandtsheerd 16 9737 LG Groningen E-mail: info@thebodybuddy.nl tel: 06-21448196